דחוף שירים לקליפ בת מצוה

• הוסף לסימניות
איזה שירים יכולים להתאים לקליפ שרואים תמונות ווידאו מ0-12
תודה ענקית מראש!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;1350531:
איזה שירים יכולים להתאים לקליפ שרואים תמונות ווידאו מ0-12
תודה ענקית מראש!!!!!!

אפשר לצרף מספר שירים ברקע.
אך,כשמדובר בבת מצווה-במידה וזה לנשים ובנות בלבד-מומלץ להכין שיר ולהקליט את הילדה באולפן-והשיר הזה יתנגן לכל אורך הקליפ.זה המומלץ.

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות מאולפנים שירים מוכנים במחיר מוזל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;1350579:
אפשר לקנות מאולפנים שירים מוכנים במחיר מוזל.

אם כבר קונים וזה יעלה לפחות 200-300 ש"ח-למ לא להקליט את הילדה באולפן?-אותה עלות והתוצאה שונה לגמרי.

• הוסף לסימניות
אפשר ליצור פס קול לפי התקופות המתחלפות: פתיחה- מנגינת מובייל, שירים מהגן, שיר ממסיבת הסידור... זה יותר מושקע ויותר מהדהד, לענ"ד.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!
אז זהו שאין להם זמן ללכת לאולפן וכל זה
הם רוצים סתם שירים חסידיים...
המסיבה משפחתית לנשים וגברים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושמוש;1350643:
אם כבר קונים וזה יעלה לפחות 200-300 ש"ח-למ לא להקליט את הילדה באולפן?-אותה עלות והתוצאה שונה לגמרי.

אני עובדת עם אולפן שמוכרת שירים יפים + הכנסת שם הילדה "שרה בת המצוה..." ב 120-150 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;1350658:
תודה לכולכם!
אז זהו שאין להם זמן ללכת לאולפן וכל זה
הם רוצים סתם שירים חסידיים...
המסיבה משפחתית לנשים וגברים

אז תארגנו תיקיה בדסקטופ הכוללת רצף שירים שהמשפחה מתחברת אליהם-לא יותר משלוש-כי המצגת לא אמורה להיות כזו ארוכה ואם זה קליפ-זה לא אמור להיות מאד מייגע וארוך...
וכשתבחרו באפשרות של הוסף מנגינה-תבחרו את התיקיה המוכנה.
אילו שירים?-רק את מכירה טוב את המשפחה ויודעת להחליט מה אוהבים.
בעקרון אם יש הסרטות שחשוב לשמוע את המלל שבהם-ניתן לקטוע שירים ולשדרג בפנים את ההסרטות וכו'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;1350690:
אני עובדת עם אולפן שמוכרת שירים יפים + הכנסת שם הילדה "שרה בת המצוה..." ב 120-150 ש"ח.

מעולה,לקחתי פרטים להמליץ ולהשתמש בשמחות בעזי"ת.
למה לא כתבתם כך קודם?
עכשיו זה נשמע מקסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1350652:
אפשר ליצור פס קול לפי התקופות המתחלפות: פתיחה- מנגינת מובייל, שירים מהגן, שיר ממסיבת הסידור... זה יותר מושקע ויותר מהדהד, לענ"ד.

זה נשמע לי רעיון מהמהמהמם!!!! ;):)
יש למישהו מנגינה של מובייל
תודה!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;1350697:
זה נשמע לי רעיון מהמהמהמם!!!! ;):)
יש למישהו מנגינה של מובייל
תודה!!!!!

מצ"ב הקבצים -העליתי אותם דרך חלונית החיפוש בפורום פרוג-מומלץ לכל צורך.
זה הרבה יותר מהיר מלחכות לתשובות שלנו.

קבצים מצורפים

• 01מובייל מפורום פרוג לילה טוב (2).mp3
    5.8 MB · צפיות: 47
  • מובייל.avi
    1 MB · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
תודה רבה חיפשתי הרבה
לא הצלחתי למצוא כלום....

• הוסף לסימניות

רעיון! תודה רבה!

• הוסף לסימניות

דווקא רעיון אני חושבת שאני ישתמש איתו גם...
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה