כללי דחוף! שירשור- אינדזיין

• הוסף לסימניות
האם יש הפשרות לבטל שירשור באינדיזיין באופן שהטקסט ישאר בכל תיבה כפי שהיה רק ללא קשר אחד לשני??

יש לי קובץ רב עמודים עם טקסט משורשר לא באופן רודף (לדוג'- עמ' 2 משורשר לעמ' 7 המשורשר לעמ' 5)
עכשיו ביקשו ממני לערוך שינויי בקובץ, לכן עלי לשנות את השירשור ללא שינוי בסדר הטקסט.

יש מה לעשות???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י design08;531467:
האם יש הפשרות לבטל שירשור באינדיזיין באופן שהטקסט ישאר בכל תיבה כפי שהיה רק ללא קשר אחד לשני??

יש לי קובץ רב עמודים עם טקסט משורשר לא באופן רודף (לדוג'- עמ' 2 משורשר לעמ' 7 המשורשר לעמ' 5)
עכשיו ביקשו ממני לערוך שינויי בקובץ, לכן עלי לשנות את השירשור ללא שינוי בסדר הטקסט.

יש מה לעשות???

יש סקריפט. אולי אפילו מצורף לאינדזיין עצמה. חפש פה לדעתי תמצא בקלות למדי.

• הוסף לסימניות
יש סקריפט מובנה באינדיזיין: SpiltStory שעושה את העבודה.
לעדי רביד יש משהו משוכלל עם אפשריות לחלק מכאן והלאה, לפי פסקאות ועוד.
זה חינמי.

• הוסף לסימניות
אני לא בקיאה באינדי' אפשר לפרט לי יותר???

• הוסף לסימניות
תודה!! הסתדרתי

ועוד דבר , תודה לגב' ו-ר (אני לא יודעת עם היא מעוניינת שארשום את שמה)
על הסבר, העזרה והמון הסבלנות!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה