נערה יהודיה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אחותי וגיסתי קנו אותם במגוון מידות, אם רלוונטי עדיין אתן לך טלפון..אני מחפשת להשכיר את השמלה שחור לבן של מלאנז' במספר מידות לחתונה בתחילת שבט. אם יש משהי בזו אשמח לקבל פרטים
אחותי וגיסתי קנו אותם במגוון מידות, אם רלוונטי עדיין אתן לך טלפון..אני מחפשת להשכיר את השמלה שחור לבן של מלאנז' במספר מידות לחתונה בתחילת שבט. אם יש משהי בזו אשמח לקבל פרטים
אם זה רלוונטי עדיין יש לי גם כמות של מידות אשמח להשכיראני מחפשת להשכיר את השמלה שחור לבן של מלאנז' במספר מידות לחתונה בתחילת שבט. אם יש משהי בזו אשמח לקבל פרטים
יש לי מידה 14 לפרטים צרי קשר בפלאפון 0527637361מקפיצה
יש למישי????
אין לי נסיון עם השמלה הזאת ספציפית אבל יש מוצר שקוראים לו -דפים למכונת כביסה או משהו כזה, יש של כמה חברות, זה צריך להיות בכל מכולות/סופר מרקט ליד האבקות כביסה וכו', את פשוט שמה דף אחד במכונה, והדף קולט את הצבע וכך הוא לא עובר לחלק הבהיר של הבגד. (במידה והדף לא יצבע - תדעי שאין צורך להשתמש בדף בכביסות הבאות, עבור אותו בגד)ומה עושים עם הכביסה שהשחור לא יעבור?
למישהי יש כבר ניסיון עם הדגם הזה?
איזה מידה אני צריכה לילדות בנות 4 ו6(בת ה4 גבוהה יחסית)
ולמי יש להשכיר לחתונה באדר
כמו"כ האם צריך תחתית?
להשכרה 2 שמלות במידה 5, אחת קוצרה מעט, כך שהיא בערך 4.5מקפיצה
יש למישי????
אחותי וגיסתי קנו אותם במגוון מידות, אם רלוונטי עדיין אתן לך טלפון..
שלחתי לך באישי..אשמח לקבל מספר טלפון מעוניינת להשכיר 2 שמלות לחתונה באדר
שולחת באישי,גם אני מחפשת לשכור במחיר שפוי את השמלות הנ"ל,
אשמח אם מי שיש לה תיצור קשר באישי.
תודה.
לי יש שמלה של מלאנג מידה 20 נלבשה פעם אחת ואני מעונינת למכור
יש
יש לי מידות 10 ו16 נלבשו פעם אחת ולא עברו כביסה
אם זה רלוונטי עדיין יש לי גם כמות של מידות אשמח להשכיר
צרי קשר בפלאפון: 0527637361
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //