כללי דחוף שמרתי בטעות

• פותח הנושא YG&K
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שמרתי בטעות שינויים בקובץ בשמור ולא בשמור בשם( בתור קובץ חדש)
ואני רוצה את הקובץ ללא השינויים יש מה לעשות?
(עבדתי בקובץ הפתוח ועשיתי ממש משהו אחר)
הקובץ עדין פתוח לי
מאד דחוף לי!!!!
תודה ענקית
( אולי יש אפשרות להגדיל חלון היסטוריה ולחזור אחרונית)

• הוסף לסימניות
קודם כל תשמרי את החדש עוד פעם בשם אחר.
אח"כ לכי למאפייני הקובץ שאותו את צריכה "לשחזר", יש שם מחיצה "גירסאות קודמות", תפתחי את הגירסה האחרונה שנשמרה לפני השינוי שעשית עכשיו, ותשמרי אותה שוב.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה הענקית!
יש לי פוטושופ באנגלית תוכלי להגיד לי איך זה כתוב באנגלית?

• הוסף לסימניות
לא קשור לתוכנה בה עבדת.
את פותחת את התיקיה בה שמור הקובץ, עומדת עליו עם עכבר ימני, למטה שורה אחרונה יש לך "מאפיינים". את זה את פותחת, נפתח לך חלון עם מחיצה (אחרונה) "גרסאות קודמות". שם צריך להופיע לך כל השמירות שבצעת על הקובץ הזה. את בוחרת את הקובץ לפי התאריך שמתאים לך-האחרון, פותחת אותו ושומרת שוב.
אם לא הסתדרת, אני אשלח לך צילום מסך

• הוסף לסימניות
תודה
אבל כתוב לי שאין גרסאות קוןדמות

• הוסף לסימניות
אין אולי משהו דרך פוטושופ עצמה?

• הוסף לסימניות
על מה כתוב לך שאין גרסאות קודמות?
על הקובץ הראשון שאת רוצה לשחזר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1189243:
לא קשור לתוכנה בה עבדת.
את פותחת את התיקיה בה שמור הקובץ, עומדת עליו עם עכבר ימני, למטה שורה אחרונה יש לך "מאפיינים". את זה את פותחת, נפתח לך חלון עם מחיצה (אחרונה) "גרסאות קודמות". שם צריך להופיע לך כל השמירות שבצעת על הקובץ הזה. את בוחרת את הקובץ לפי התאריך שמתאים לך-האחרון, פותחת אותו ושומרת שוב.
אם לא הסתדרת, אני אשלח לך צילום מסך

איך מפעילים את הגרסאות הקודמות?
תמיד כשאני מסתכלת במקום הזה, זה אפור, וכתוב לי שאין גרסאות קודמות זמינות.

• הוסף לסימניות
כן , על שתיהם
לא מחקתי את הקובץ אלא רק שמרתי עליו אתהשינויים שאני לא רוצה

• הוסף לסימניות
?? אולי משהו ייודע

• הוסף לסימניות
איזה ווינדוס יש לך?
לי יש 7, אולי זה ההבדל?

• הוסף לסימניות
אם הקובץ עדיין פתוח. לפתוח את חלון ההיסטורי. וללחוץ על הקוביה העליונה>מחזיר לשלב ראשון של פתיחת הקובץ בפעם האחרונה.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 17 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אה תודה , זה לא היה עוזר לי כי אם הייתי חוזרת לתחילת ההיסטורי זה היה מביא אותי פשוט להתחלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1190080:
איזה ווינדוס יש לך?
לי יש 7, אולי זה ההבדל?

יש לי גם כן 7

• הוסף לסימניות
לא, יש לך דרך?

• הוסף לסימניות
תלחצי על ctrl+alt+z הרבה פעמים, עד שתגיעי לשלב שבו את רוצה לשמור את הקובץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה