מידע שימושי דחוף, שעווה לשים על קוביות בשניים להגנה משריטות בלחי כשהקוביות חדשות

• הוסף לסימניות
יש אולי למישהו מושג איפה יש לקנות את זה? או שיש למישהו למסירה?
דרוש בדחיפות למישהי שסובלת מאוד ולא גרה בקרבת מקום של האורטודנט
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לבקש ממרפאת השיניים של קופת חולים.
וכן אפשר להשיג בחלק מבתי המרקחת

• הוסף לסימניות
הייתי עכשיו בשתי בתי מרקחת ולא היה להם :(

• הוסף לסימניות
באיזו עיר?

• הוסף לסימניות
לפני יותר מעשור כשהיו לי קוביות ונתקעתי בלי שעווה
האורטודנטית אמרה לי שאפשר לשים באופן זמני מסטיק :)

• הוסף לסימניות
סופר פארם או בית מרחקת פרטי.
ואולי בכלל מכירים משיהוא שיי לו גם ופשוט להלוות ממנו.

• הוסף לסימניות
איזה עיר?
ראיתי את הקופסא של השעווה שלי בת 10 שנים אצל אמא שלי,
בבני ברק,
אם זה מענין אותך אני אטריח אותה לבדוק אם זה אכן יעיל עדיין,

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש לי 2 חבילות בירושלים. אם זה עוזר 0527690342

• הוסף לסימניות
אני גרה באשדוד ולא זקוקה לזה -אם תרצי בפרטי

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה
ב"ה היא מצאה מישהו שהעביר לה מהאורטודנט שלה
ואגב היא לא מצאה בבתי מרקחת שהלכה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה