פיקצר פרפקט
משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
אוטומציה עסקית
- הוסף לסימניות
ככה התוכנה בנויה כנראהאיך עושים את זה שישחזר לתיקיות?
ככה התוכנה בנויה כנראהאיך עושים את זה שישחזר לתיקיות?
בדקנו את העניין, כן אמרו לנו שנדרש שיחזור.אם אני מבין נכון זה עניין של הרשאות. לא של שחזור. צריך לתת הרשאות על הקבצים.
בתיקיה, בלחיצה ימנית על העכבר יש "מאפיינים" ושם "אבטחה" עריכת הרשאות.
תפנו למייל M9743239 בג'ימיילבדקנו את העניין, כן אמרו לנו שנדרש שיחזור.
אם אפשרי אצלכם בתשלום סביר נשמח לעזרה.
בכל תוכנת שיחזור, ובתנאי שלא המשכת לצלם במצלמה, כי אז הסיכויים פוחתיםבטעות מחקתי תמונה במצלמה
איך ניתן לשחזר אותה?
בשום אופן אל תאתחליש לי כרטיס שמבקש אתחול מה מומלץ לי לעשות לאתחל ואז לשחזר? מה שחשוב לי בכרטיס זה התמונות שהיו שם שאר הקבצים לא מעניינים אותי
על איזה תוכנות אתה ממליץ אפשר קישור בבקשהבשום אופן אל תאתחל
יש תוכנות חינמיות/פרוצות לשחזור, ואחרי אתחול כמעט לא שייך לשחזר בצורה טובה
תיכף, מחפש...על איזה תוכנות אתה ממליץ אפשר קישור בבקשה
על איזה תוכנות אתה ממליץ אפשר קישור בבקשה
הכונן השתנה לRAWמופיעה לי שהכרטיס שלי מלא (מצורף צילום מסך)
אם הבנתי נכון זה אומר שלא צריך לעשות איתחול
השאלה איך אפשר במצב הזה לחלץ את הקבצים
@מאירקה' הצלחתי להתקין את התוכנה איך מתקדמים הלאה
אשמח למענה החומר חשוב לי(בעיקר התמונות)צפה בקובץ המצורף 1864699
לא מומלץ לעשות שינויים על הכרטיס הבעייתי לפני שיש SBSC (לעבוד רק ההעתק)כאן יש תוכנה לתיקון. ללא צורך בשחזור
מה זה אומר SBSCלא מומלץ לעשות שינויים על הכרטיס הבעייתי לפני שיש SBSC (לעבוד רק ההעתק)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים