יש לי תחפושת של קאפקייקסדחוף פורים ממש קרוב ושכחתי שאין לי תחפושת לתינוקת בת 4 חודשים
למשהוא יש רעיון? אבל תחפושת מצחיקה או יצירתית לא תות פרפר ליצן ולא תחפושת פוטוגנית
בחיים לא שמתי תחפושת לתינוק/ת בגיל הזהדחוף פורים ממש קרוב ושכחתי שאין לי תחפושת לתינוקת בת 4 חודשים
למשהוא יש רעיון? אבל תחפושת מצחיקה או יצירתית לא תות פרפר ליצן ולא תחפושת פוטוגנית
מחמותי..בחיים לא שמתי תחפושת לתינוק/ת בגיל הזה
תנוח דעתך. באמת. אם את רוצה אותה רגועה בכזה יום- תשימי לה את הבגד הכי נח. וזהו
למי את דופקת חשבון? ממי את בלחץ?
באמת יהיה לה אכפת ??מחמותי..
רלוונטי?
מתנה. בייביגרו צבעוני וסרט קשור על המותן, אפשר לקשור לעגלה בלון עם כיתוב בסגנון- המתנה שלנו. הכי נוח וכולם נהנו מהרעיון!דחוף פורים ממש קרוב ושכחתי שאין לי תחפושת לתינוקת בת 4 חודשים
Rv7144730 שטרודל גימייל. קוםרלוונטי?
אני אשמח לפרטים
מאד יעזור לי!
יש לך תמונה להראות לי ?תחפושת ביתית ספונטנית, סבתא הונגריה, מטפחת קשורה לכיוון המצח, שאל- יכול להיות כל בד משולש מתאים בגודל קשור בצוואר, אם יש חצאית והכי חשוב ל'צייר משקפיים נופלות' על הפנים כעיגולים מתחת לעיניים( היו עוד כמה שדרוגים- לא חובה, תפרתי סלסלה עם עוגיות לקצה השרוול), עשיתי את זה לתינוקת שמנמנה בת 3.5 ח' וסחטה הכי הרבה צחוקים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אוראל סולטן, שירת הכוכבים, הלוויתן הכחול ועוד 9 משתמשים12 //