תלוי איזה קישור, כאן הכי זול וקרוב שמצאתילגבי הזמן שזה יגיע תשאלי אולי את @פנינה ריימונד
עריכה: אני רואה שהגדולה היתה בת 3...אני הזמנתי את זה לשלוש בנות לפני שנתיים,
הגדולה היתה בת שלוש, הזמנתי לה מיד 100 וזה היה טוב עליה, אבל היא קצת קטנה בגוף,
הצבע יותר בורדו מאדום וזה ממש עומד מושלם, הבד גם מאוד איכותי, חוץ מזה שהוא חורפי,
לגבי הזמן שזה יגיע תשאלי אולי את @פנינה ריימונד
אופס... אין את המידה שלהלילדה בת 4.5 מה המידה המתאימה?
תודה לעונות
הזמנתי תחפושת אחרת לפני שבועיים והיא כבר הגיעה.אבקש תשובות מנסיון ....
איזה מידה אני צריכה לילדה בת 3 וחצי ?
יש סיכוי שאם אני יזמין היום /מחר שיגיע כמה ימים לפני פורים ?
הצבע זה בורדו או אדום ?
צפה בקובץ המצורף 1575469
@שועליתאני הזמנתי את זה לשלוש בנות לפני שנתיים,
הגדולה היתה בת שלוש, הזמנתי לה מיד 100 וזה היה טוב עליה, אבל היא קצת קטנה בגוף,
הצבע יותר בורדו מאדום וזה ממש עומד מושלם, הבד גם מאוד איכותי, חוץ מזה שהוא חורפי,
לגבי הזמן שזה יגיע תשאלי אולי את @פנינה ריימונד
תודה ,הבאתי למישהי בת 4 למדוד והיא ממש קטנה והיה קטן עליה, אז אני לא בטוחה,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים