- הוסף לסימניות
אולי יש למישהי למכור לי ?
יש לי 2 תחפושות של בובה מעדיפה למכור את שתיהם יחד, מוכרת ב60 כל אחד
אולי יש למישהי למכור לי ?
יש לי 2 תחפושות של בובה מעדיפה למכור את שתיהם יחד, מוכרת ב60 כל אחד
אשמח לתמונה למייל.אני לא רואה שכתוב מידה הקטנה שלי הייתה בת 10 חודשים והגדולה בת שנתיים וחצי ולשתיהם עשיתי מכפלת
יש לי גם לקטנה נעליים אדום קטיפה
יש לי איך לשלוח לבני ברק ושלחתי לך תמונהאשמח לתמונה למייל.
מאיפה אתם?
שלי בת 11 חודש-תהיה שנה בפורים.
אני מבני ברק.
זה לא יגיע עד פורים?לכל המעוניינות
הגיעה מידה נוספת! סטים בודדים בלבד!!
90(12-24M)
תחטפו כי תיכף גם זה ייגמר
![]()
2 Stück Herbst Winter Neugeborene Mädchen Kleidung niedlichen Bogen warm dicken Fleece Prinzessin Luxus Geburtstags kleid + Hut Baby Kleider BC1516-1 - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
ק.ש.
זה בקטגורייתזה לא יגיע עד פורים?
תוך כמה זמן יגיע?
אשמח לקחת מבני ברק אם היא לא מעונינת יתאים לילדה בת 3 קטנה בגוף?מכרתי את הקטן
יש לי למסירה תחפושת כזאת לגיל 2.5-3
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים