דרוש מידע דחוף - תחפושת מאלי אקספרס של נסיכה / בובה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא רואה שכתוב מידה הקטנה שלי הייתה בת 10 חודשים והגדולה בת שנתיים וחצי ולשתיהם עשיתי מכפלת
יש לי גם לקטנה נעליים אדום קטיפה

• הוסף לסימניות
אני לא רואה שכתוב מידה הקטנה שלי הייתה בת 10 חודשים והגדולה בת שנתיים וחצי ולשתיהם עשיתי מכפלת
יש לי גם לקטנה נעליים אדום קטיפה
אשמח לתמונה למייל.
מאיפה אתם?
שלי בת 11 חודש-תהיה שנה בפורים.
אני מבני ברק.

• הוסף לסימניות
לכל המעוניינות
הגיעה מידה נוספת! סטים בודדים בלבד!!
90(12-24M)
תחטפו כי תיכף גם זה ייגמר :)

S3b0ec04e76b741dd9e9f00b4de972f11E.jpg

ק.ש.
זה לא יגיע עד פורים?
תוך כמה זמן יגיע?

• הוסף לסימניות
זה לא יגיע עד פורים?
תוך כמה זמן יגיע?
זה בקטגוריית
1740035802420.png
ולכן יש סיכוי גבוה שיגיע עד שבועיים
בלי התחייבות, אבל אם המוכר לא שולח תוך יומיים, מבטלים וזהו

בקישור הזה יש עוד מידה:

ק.ש.

• הוסף לסימניות
מכרתי את הקטן
יש לי למסירה תחפושת כזאת לגיל 2.5-3

• הוסף לסימניות
מאיפה בבני ברק? או שתיצרי איתי קשר במייל?

• הוסף לסימניות
יש לי תחפושת כזאת לילדה בת שנתיים וחצי
כולל כובע ושמלה
כולל גם נעליים בורדו מהממות
למכירה או להשכרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה