כללי דחוף - תיבת המלל באינדיזיין השתגעה!

• הוסף לסימניות
כשאני יוצר תיבת מלל, אני מציב בה את הסמן מלל, אין תגובה מיוחדת, אני מקיש את האות הראשונה והופ - התיבה ריקה וסימון אדום של המשך מלל שלא נכנס מופיע בתחתיתה. אני מגדיל את התיבה לכל כיוון אפשרי והמצב לא משתנה. אני לוחץ על הסימון האדום - אני מקבל סמן טעון - יוצר תיבה ענקית חדשה ושוב - ריקה עם סימן שרשור.

• הוסף לסימניות
כנראה האות גדולה מהתיבה,
או לחלופין הLEADING גדול מדי.

תבדוק אם זה קורה גם כשאתה מגדיל את התיבה.

• הוסף לסימניות
גם כשאני מגדיל

• הוסף לסימניות
רק עכשיו שמתי לב שכתבת שהגדלת את התיבה--
תבדוק שלא לחצת בטעות על הENTER הימני, כי כל מה שבא אחריו עובר אוטומטית לתיבה/עמודה הבאה.
מקווה שעזרתי.:)

• הוסף לסימניות
לא לוחץ על שום אנטר, והחומר לא נמצא גם בתיבה הבאה, הוא משרשר בלי סוף, וליתר ביטחון עשיתי חיפוש והחלפה למחיקת אנטרים מיותרים.

• הוסף לסימניות
בתפריט ה-TYPE, האופציה האחרונה על SHOW או HIDE?
(כך ניתן לגלות סימנים נסתרים...
תבדוק שאין שום סימן בתיבה- ולו הקטן ביותר)

• הוסף לסימניות
אולי יש איזה רקע עם דחיית טקסט?

• הוסף לסימניות
ורק עכשיו שמתי לב - זה קורה רק כשאני יוצר תיבה מחוץ לשטח העמוד, או בדף אב. (ואני צריך אותה שם)

• הוסף לסימניות
אין סימן נסתר ואין רקע

• הוסף לסימניות
מחקת אותה עם כל ה'תוכן' שלה ובנית שוב?

• הוסף לסימניות
טוב אני חושב שעליתי על הבעייה.
כשפתחתי את המסמך הוא היה במצב שחל סגנון פסקה של כותרת פרק בעל תכונה של להתחיל בעמוד האי זוגי הבא. שיניתי את זה והכל הסתדר. תודה רבה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
בדיוק חשבתי להציע לך ללחוץ על basic paragraph...
אני לא ליד התוכנה, אז אמרתי מהזכרון:)
ברוך ה' שהסתדר בסוף!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה