דחוף-תיקייה נעלמה!

• הוסף לסימניות
העברתי תמונות מהמצלמה למחשב, (לא יודעת אם זה חשוב, אבל כיון שלא היה לי קורא כרטיסים, חיברתי אותה ישירות למחשב.)
נכנסתי לתיקיית התמונות במצלמה ועשיתי גזור, אח"כ יצרתי תיקייה חדשה במחשב ועשיתי בה הדבק.
ראיתי את החלון של ההעתקה מריץ את הקבצים, אח"כ מחקתי את התיקייה מהמצלמה (כתב לי שהיא ריקה), אבל כשחיפשתי את התיקייה החדשה במחשב- היא פשוט לא קיימת!
עשיתי חיפוש בכל המחשב שלי, ולא העלה שום דבר.
יש לכם רעיון אולי איפה זה יכול להיות? או שמא הקבצים הלכו לאיבוד?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
העברתי תמונות מהמצלמה למחשב, (לא יודעת אם זה חשוב, אבל כיון שלא היה לי קורא כרטיסים, חיברתי אותה ישירות למחשב.)
נכנסתי לתיקיית התמונות במצלמה ועשיתי גזור, אח"כ יצרתי תיקייה חדשה במחשב ועשיתי בה הדבק.
ראיתי את החלון של ההעתקה מריץ את הקבצים, אח"כ מחקתי את התיקייה מהמצלמה (כתב לי שהיא ריקה), אבל כשחיפשתי את התיקייה החדשה במחשב- היא פשוט לא קיימת!
עשיתי חיפוש בכל המחשב שלי, ולא העלה שום דבר.
יש לכם רעיון אולי איפה זה יכול להיות? או שמא הקבצים הלכו לאיבוד?

תודה רבה!
בדיוק היום ערכתי הודעה בענין כזה, תעשו שלב שלב כמו שכתבתי, ההודעה כאן
תראו גם את ההודעה של יוסי מחשבים כאן
אני מתכוין רק על המחשב בלי הכרטיס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה