דחוף!! תעזרו לי !!!

• הוסף לסימניות
נכון כותרת מעצבנת ???
אז בבקשה ממכם כשאתם פותחים אשכול תפרטו בבקשה קצת בכותרת כדי שאני לא אצטרך לפתוח כל כותרת בומבסטית ולגלות שבסה״כ התינוק שלך בכה בלילה ואין לי איך לעזור או שאתה גר בשדרות ורוצה לברר מתי ההסעה הבאה שלך לבני ברק..
חלק מהכותרות פה לא מעידות כלום על תוכנן וגורמות לסקרן כמוני להכנס סתם ולהתאכזב
אז שוב בבקשה לטובת כולם .. נא לפרט

• הוסף לסימניות
אגב, אם אתה גולש מהמחשב
שים את העכבר על הכותרת ומבחוץ תראה את ההודעה

• הוסף לסימניות
כנ״ל בפורום צילום
מזמן אני טוען שזה נהיה פורום שיווק
אתה רואה כותרת כמו : מדהים!!! ואז כשאתה נכנס אתה רואה כרובית מקומפזת בסלסלה
או כותרת שחור משחור ובפנים הפתעה אתה רואה חתול שחור לאור הירח
מזכיר לי את החידה .. מה זה ירוק על ירוק על ירוק ? תשובה - צפרדע סופרת דולרים על הדשא..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י באג;668283:
אגב, אם אתה גולש מהמחשב
שים את העכבר על הכותרת ומבחוץ תראה את ההודעה

רעיון.
הבעיה שאני מהאייפון
ונראה לי שהעכבר מראה רק את המשך הכותרת ולא את ההודעה ( אבל יכול להיות שאני טועה )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;668271:
נכון כותרת מעצבנת ???
אז בבקשה ממכם כשאתם פותחים אשכול תפרטו בבקשה קצת בכותרת כדי שאני לא אצטרך לפתוח כל כותרת בומבסטית ולגלות שבסה״כ התינוק שלך בכה בלילה ואין לי איך לעזור או שאתה גר בשדרות ורוצה לברר מתי ההסעה הבאה שלך לבני ברק..
חלק מהכותרות פה לא מעידות כלום על תוכנן וגורמות לסקרן כמוני להכנס סתם ולהתאכזב
אז שוב בבקשה לטובת כולם .. נא לפרט

מיהרתי להכנס להודעה כי חשבתי שאתה צריך דחוף שיר ערש כי אתה לא מצליח לישון
אז נרגעתי :p:)

• הוסף לסימניות
אף אחד לא מחייב אותך להציץ לכל נושא,
אם זה כ"כ סיוט בשבילך- כנראה לא אליך מיועדת ההודעה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבוקדו;668397:
!

מאיפה אתה יודע שלא מכריחים אותו? אני מכריח אותו!!!
:p:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבוקדו;668397:
אם זה כ"כ סיוט בשבילך- כנראה לא אליך מיועדת ההודעה!

אבוקדו לא הבנתי למה התעצבנת..
עד שראיתי שהאשכול היחיד שפתחת מתחיל בכותרת : הבו רעיון :p
אבל באמת שהתכוונתי שהרבה אנשים שמחים לעזור, ועוד מילה בכותרת ( לדוגמא : הבו רעיון ליצירות בעלי מלאכה :D ) לא אמורה להוות בעיה לאף אחד
( דרך אגב גם שם במקרה ניסיתי לעזור :p )
נ.ב אבוקדו זה הפרי הקשה הזה ? מה עדיף לעשות שיבשיל ? לעטוף אותו בעיתון או לשים שבועיים בשמש ? :p 

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;668422:
אכן
דרך אגב לא שילמת לי חודשיים משכורת :D

למה אתה חושב שאני מעסיק פרייארים ? :):p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;668285:
מה זה ירוק על ירוק על ירוק ? תשובה - צפרדע סופרת דולרים על הדשא..

נכתב ע"י דניאל נ;668422:
אכן
דרך אגב לא שילמת לי חודשיים משכורת :D
לרגע שמחתי בשבילך..
חשבתי שהצפרדע שלך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה