כללי דחוף!!! 3 תמונות לטנק חב"ד

• הוסף לסימניות
ערב טוב
אני זקוק בידחיפות ל3 התמונות האלה באיכות ענקית, (הדפסה על גודל של אוטובוס)

-בית המקדש
-הבית של הרבי 770
-התמונה של הרבי הזאת (מצורף)

אפשר לשלוח לי גם במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה לכולם דחוף לי בשעה הקרובה

קבצים מצורפים

• 10 (Small).jpg
    KB 29 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נו, אין כלום

• הוסף לסימניות
שמוע שמעתי על תוכנה בשם-PhotoZoomPro3
שמעלה רזולוציה בתמונות.
אולי זה יעזור לך.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• crack.rar
    1.7 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ואו, תודה רבה לכולכם, עזרתם לי מאוד

• הוסף לסימניות
LLEEVV אתה צירפת קראק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;492483:
זה אכן תוכנה מצוינת שאני משתמש בה כבר שנים בשעת הצורך -אפשר שם להקטין ולהגדיל תמונות
אני משתמש בגירסא הניידת צירפתי את זה ואם לא יעבוד אז תורידו את הגירסא התקנה מהלינק הזה
http://www.filecluster.com/download-link-1/93670.html
שאותו לקחתי מהאתר הזה
http://www.filecluster.com/downloads/PhotoZoom-Professional.html

איזה יופי! תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה