כללי דחוף!!!!!!! PDF

• הוסף לסימניות
אני מעצבת ספר לילדים בפוטושופ ואח"כ מעבירה לID כדי לכתוב את הטקסטים ובכל פעם שאני שומרת אני עושה גם ייצוא לPDF ואף פעם לא היו לי אתו בעיות, ועכשיו הכנסתי עוד עמודים וכשאני מחפשת את הPDF אני רואה אותו שניה אחת איפה ששמרתי ואז הוא נעלם ואין לי אותו בכלל!!!

מה עושים????????????????

• הוסף לסימניות
תנסי לשמור בשם חדש לגמרי ולא לפתוח את הקובץ עד שלא מסיים לשמור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילה דביר;2154224:
תנסי לשמור בשם חדש לגמרי ולא לפתוח את הקובץ עד שלא מסיים לשמור

תודה,

ניסיתי ולא הצלחתי!!!!!!!!!!!!!

אולי בכל אופן???

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאחרי מספר מסויים של עמודים הוא לא מוכן שלמור לPDF?????????????

• הוסף לסימניות
לפעמים יש בעיה באחד העמודים. תנסי לשמור כל כמה עמודים בנפרד ואז לראות איזה עמוד הוא הבעייתי.
(יש פונטים של מאסטרפונט (קידומת MF) שעושים בעיות בסגירה וצריך להמיר אותם לעקומות לפני הייצוא)

• הוסף לסימניות
תודה:):)

הסתדרתי, הדפים היו כבדים מידי
הורדתי את האיכות ושמרתי כל שני עמודים ביחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה