• הוסף לסימניות
עזרה דחופה!
תראו מה קורה לי אחרי כל שימוש בעט דיגיטלי.
נילחץ אוטומטית על "העברה"
זה גורם לצבעה להיות בשקיפות מסוימת.

אני תקועה!!!

ניסיתי בלי "דינמיקת צורה" וזה לא עוזר.
רק בעכבר יוצא קו אטום!
אני באמצע ציור,הודה מאוד לכל המסייעים ומכוונים לפיתרון.

קבצים מצורפים

• העברה.JPG
    KB 41.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אין לי נסיון עם זה ספציפית, אבל כבר קרה לי שבעיות עם העט הסתדרו לי אחרי שכיביתי את המחשב והפעלתי מחדש. לחילופין, אם זה לא עוזר תנסי להתקין מחדש את העט.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
אני רואה ש"העברה" מסומן כ"נעול"
תנסי לפתוח את הנעילה ולבדוק

• הוסף לסימניות
להוריד את הסימון מהעברה

• הוסף לסימניות
לא מסתדר לי לצייר בפוטושופ ...

אבל פה מה שנראה זה רק הV הזה ..לא כך ?

• הוסף לסימניות
תודה לכל המנסים לעזור.
אז כמובן שהורדתי את הV
ומיד כשהעט נוגע בלוח הווקום הV קופץ מעצמו שוב.
ניסיתי גם לבטל את המנעול ,לנעול כשלא מסומן הV.
אבל הV פורץ מנעולים...

"לא מסתדר לי לצייר בפושוטופ"
אכן,מי אירגן כאן פעם קבוצת רכישה למנגה?
הייתי מעונינת לקנות!

• הוסף לסימניות
המקום המסומן בעיגול אדום ,היה לחוץ.

ביטלתי שם,נרגע ה"העברה".

תודה לכולם!

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 20.5 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה