כללי דחוף!!

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ של word בגודל דף רגיל, אבל הכיתוב הוא רק על חצי ממנו(a5).
הקובץ כולל 34 עמודים ואני רוצה להכפיל את זה באופן אוטומטי שיהיה גם בחלק השני של הדף.
יש אפשרות כזו? ואם לא אולי באפשרויות הדפסה?

• הוסף לסימניות
שני שלבים.
1. לחתוך את הגודל של העמוד לחצי.
2. בהגדרות הדפסה להגדיר שני עמודים לגליון. ולהתאים את הגודל והכיון לפי הצורך

• הוסף לסימניות
אבל אני לא רוצה שישים לי את עמוד 1 ו2 באותו עמוד, אלא שיכפיל לי את עמוד 1 באותו עמוד, עמוד2 באותו עמוד וכו'

• הוסף לסימניות
יש אפשרות בהדפסה אבל כל עמוד בנפרד.
אחרי שמגדירים שידפיס 2 עמודים לגליון פותחים את חלון ההדפסה ובוחרים באפשרות של הדפסת עמודים מסויימים ורושמים 1,1 ואז הוא מדפיס פעמיים באותו הדף את עמ' 1 וכן על זו הדרך (אפשר בפעם אחת לכתוב 1,1,2,2,3,3,4,4, וכן על זו הדרך)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה על ההיענות.
אבל כשאני מנסה להדפיס בצורה הזו, הוא מקטין לי את העמודים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסת;1166379:
קודם כל תודה רבה על ההיענות.
אבל כשאני מנסה להדפיס בצורה הזו, הוא מקטין לי את העמודים.

כנראה ששכחת קודם לשנות את גודל העמוד לa5...

• הוסף לסימניות
כשאני מגדירה את העמודים ל a5 זה מקטין לי את שני העמודים בa5

• הוסף לסימניות
יש אפשרות בוורד להפוך את אחד הדפים ב180 מעלות?
זה דחוף לי מאוד!

• הוסף לסימניות
את המלל בלבד

או שיש גם אוביקטים או תמונות שאמורים להתהפך?

• הוסף לסימניות
מלל בלבד

• הוסף לסימניות
יש למישהוא תשובה בשבילי?

• הוסף לסימניות
להפוך את המסך....
ועכשיו ברצינות: למה צריך להפוך בוורד ולא להפוך את זה בPDF

• הוסף לסימניות
יותר קל לעמוד על הראש...
איך עושים את זה בpdf ? (זה 30 דפים ורק כמה מהם אני צריכה להפוך)

• הוסף לסימניות
באקרובט יש אופציה פשוטה להפוך את העמודים.
לגבי בעיית הקטנת העמודים, בPDF זה באמת מקטין אבל בוורד צריך רק לשחק עם השוליים.

• הוסף לסימניות
אם יש לך אקרובט פרופשיונל או אחד התוכנות המקבילות יש אפשרות פשוטה של סיבוב והיפוך עמודים.

אם צריך עזרה אפשר לפנות במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה