נכתב ע"י יוד מם;1405054:היה לפני תקופה פרסום על משחה שמורחים במריחה חיצונית.
משהו שמע על זה?
ובענין אמבטית סוכר, לא ניסיתי אבל שמעתי שעוזר ויוצאת כמות תולעים מאשימה למי האמבטיה.
קצת קשה לעשות את זה לילד שמתעורר ב3 לפנות בוקר..
נכתב ע"י מקופלת;1404808:וואוו , אין על פרוג...
עזרתם לי מאוד!
בינתיים השגתי ורמוקס מגמ"ח ונתתי לה , היא שתתה יפה.
(עוד לפני הרעיון של קליפת הרימון...)
נראה לי שאני יכולה לתת חד פעמי ומחר לנסות את הרימון, לא?
ועכשיו מי מתנדבת לעזור לי להתחיל להכין שבת?
המון תודות!
אשמח לפרטיםנכתב ע"י גולדס;1405030:יש להשיג בחו"ל שוקולד מיוחד שהוא למעשה תרופה נגד תולעים, יש מינון מסוים שיש לקחת, נותנים ואחרי רבע שעה - אין זכר לתולעים.
החיסרון - הוא חלב עכו"ם, אבל רב ששאלנו אמר שמותר לקחת - אם זה לצורך ריפוי, וזה הרבה יותר עדין מוורמקס
זה לא פותר את הבעיה אלא מאוד מרגיע (נשארות הרבה מאוד תולעים בפנים...), טיפות שום - איך לתת לילדים?נכתב ע"י צילומנציה;1405036:שמעתי פעם עצה מענינת: (לא ניסיתי)
להושיב את הילד באמבטיה עם קילו או 2 של סוכר והתולעים ממהרות לצאת החוצה וטובעות..
כמו"כ מי שלא מעונין בטיפול תרופתי- טפלו בטיפות שום דרך הפה, דרושה התמדה, אבל זה מחסל את התופעה מהשורש כי בסופו של דבר הן מתות כבר ב"בפנוכו".
צריך להתמיד כדי למגר גם את הביצים שכבר הטילו
וודאי ובוודאי. יש גם מבוגרים שסובלים מזה (לדוגמא הורי הילדים דכאן, רוב הסיכוים שגם הם נדבקו) הטיפול תמיד צריך להיות משפחתי, כי זה מדבק מאוד בתנאים משפחתיים.נכתב ע"י שרה רבקה;1405039:בני ברקית, זה גם לילדים גדולים? יש לי ילדה בת 3.5 שגיליתי לה הממממון תולעים.
אח"כ לבן ה-8 היו אותן תופעות אבל לא חלמתי שזה גם בגיל הזה. יש מצב?
הם דווקא יוצאים כשיש חושך...לכן להיות בחדר חשוך ולכוון עם פנס לרגע. אם הם יוצאים באור סימן שיש כבר המון..נכתב ע"י יצירתית;1405111:צריך בשלב ראשון להסתכל באור (הם יוצאים מהמעים כשיש אור)
גרעיני דלעת - איך הצלחת לתת לילדים? לא לשכוח להקפיד כל בוקר על בטן ריקה. פעם אחת זה וודאי לא מספיק.נכתב ע"י yosher2005;1405364:מצאתי לא 2 תולעים מגעילות ומרחתי וזלין.
האם גרעיני לעת זה רק לילדים בוגרים?
כי נתתי לו גם לאכול גרעיני דלעת, בתקווה שיעזור...
כשהם בפנים לא אמור להיות כאבי בטן, אבל הם עלולים לגרום לאנמיה. הם ניזונים מהמזון שבמעיים... אם יש ריבוי עצום של תולעים הם עלולים לגרום לשלשול כבד, שזו הדרך של הגוף להיפטר מהם.נכתב ע"י שרה רבקה;1405448:אני לא מבינה כשהן בפנים - אין כאבים?
זה לא מלווה גם בכאבי בטן?
נכתב ע"י GRN;1405451:כשהם בפנים לא אמור להיות כאבי בטן, אבל הם עלולים לגרום לאנמיה. הם ניזונים מהמזון שבמעיים... אם יש ריבוי עצום של תולעים הם עלולים לגרום לשלשול כבד, שזו הדרך של הגוף להיפטר מהם.
אני לא מאמינה שזה קשור, מדובר במקרים קיצוניים.נכתב ע"י yosher2005;1405457:באמת לבן שלי יש גם שלשולים
אבל לא חשבתי שזה קשור...
והוא בן שנתיים, יש לי בבית מלאי של גרעיני דלעת קלופים
הוא פשוט אכל מהם תחת השגחתי, כמובן
נכתב ע"י תרצונת;1405492:לפימה שידוע לי- אפשר פשוט להוציא אותם, מול האור, עם קיסמי אוזניים. זה יכול להועיל מאד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים