דחוף!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
יש להשיג בחו"ל שוקולד מיוחד שהוא למעשה תרופה נגד תולעים, יש מינון מסוים שיש לקחת, נותנים ואחרי רבע שעה - אין זכר לתולעים.
החיסרון - הוא חלב עכו"ם, אבל רב ששאלנו אמר שמותר לקחת - אם זה לצורך ריפוי, וזה הרבה יותר עדין מוורמקס

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם עצה מענינת: (לא ניסיתי)
להושיב את הילד באמבטיה עם קילו או 2 של סוכר והתולעים ממהרות לצאת החוצה וטובעות..
כמו"כ מי שלא מעונין בטיפול תרופתי- טפלו בטיפות שום דרך הפה, דרושה התמדה, אבל זה מחסל את התופעה מהשורש כי בסופו של דבר הן מתות כבר ב"בפנוכו".
צריך להתמיד כדי למגר גם את הביצים שכבר הטילו

• הוסף לסימניות
בני ברקית, זה גם לילדים גדולים? יש לי ילדה בת 3.5 שגיליתי לה הממממון תולעים.
אח"כ לבן ה-8 היו אותן תופעות אבל לא חלמתי שזה גם בגיל הזה. יש מצב?

• הוסף לסימניות
היה לפני תקופה פרסום על משחה שמורחים במריחה חיצונית.
משהו שמע על זה?

ובענין אמבטית סוכר, לא ניסיתי אבל שמעתי שעוזר ויוצאת כמות תולעים מאשימה למי האמבטיה.
קצת קשה לעשות את זה לילד שמתעורר ב3 לפנות בוקר..

• הוסף לסימניות
לילדים גדולים יותר אפשר לתת גרעיני דלעת. התולעים נדבקות לגרעין ונפלטות איתו החוצה.
עוזר בדוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוד מם;1405054:
היה לפני תקופה פרסום על משחה שמורחים במריחה חיצונית.
משהו שמע על זה?

ובענין אמבטית סוכר, לא ניסיתי אבל שמעתי שעוזר ויוצאת כמות תולעים מאשימה למי האמבטיה.
קצת קשה לעשות את זה לילד שמתעורר ב3 לפנות בוקר..

לא באמצע הלילה אבל ביום שלמחרת- כנאמר הקדם רפואה למכה
הרי בכל דרך שבה הרגעת את הילד באמצע הלילה- לא פתרת את הבעיה לעומק. למחרת הם עדיין שם

• הוסף לסימניות
לא קראתי הכל לכן יתכן שאני חוזרת על מה שכתבו
היו תקופות שהבנות שלי סבלו מזה מאד
זה מתאפיין בבכי בלילה דווקא במשך היום זה לא מורגש
אם את מרימה אותה על הידים אפשר להרגיש שהיא מקפיצה את הישבן
אצל בנות הם מטיילים קדימה וזה מאד מאד מציק
צריך בשלב ראשון להסתכל באור (הם יוצאים מהמעים כשיש אור) הרבה פעמים רואים אותם זזים ופשוט לאסוף במגבון, צריך להסתכל כמה שניות ואז רואים את התזוזה
השיטות הטבעיות שעזרו לי- אמבטיות סוכר לשפוך קילו סוכר ולתת לילדה לשחק במים, התולעים יוצאים למתוק, כמובן עדיך לעשות זאת אחרי הצהרים לקראת ערב אך לפעמים הכנסתי ילדה לאמבטיה גם ב1 בלילה
אפשרות שניה (אחרי שהוצאת מה שאפשר היה) למרוח משחה רגילה של תפרחת חיתולים בכמות נדיבה, זה פשוט מדביק אותם והן לא יכולות לזוז
טיפול תרופתי רק כשכל אלו לא עוזרים מלכתחילה זה לא מומלץ

• הוסף לסימניות
שמעתי שאכילת חמצוצים גורמת לתולעים לצאת ולהתרבות
בכל מקרה צריך
לשטוף ידיים עם סבון כמה שיותר
ולגזור לילדים ציפורניים שלא יהיה לביצי התולעים מקום להיות בו
ולחזור למערכת העיכול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1404808:
וואוו , אין על פרוג...:)
עזרתם לי מאוד!
בינתיים השגתי ורמוקס מגמ"ח ונתתי לה , היא שתתה יפה.
(עוד לפני הרעיון של קליפת הרימון...)
נראה לי שאני יכולה לתת חד פעמי ומחר לנסות את הרימון, לא?

ועכשיו מי מתנדבת לעזור לי להתחיל להכין שבת ;)?

המון תודות!

רק על תשכחי שעוד 10 ימים את צריכה להביא לה שוב מנה!אל תשכחי!
אצלי ביום שהם אוכלים חמצוצים שניהם עם תולעים!
פעם לא קישרתי והבת שלי בוכה המון בלילות..עד שקלטתי שיש דבר כזה..מאז כל בכי לא מוסבר ישר אני בודקת תולעים ומורחת ווזלין..ואפשר לשים בלבנים/בטיטול שןם פרוס הם בורחות לבפנים..

• הוסף לסימניות
וואהו, זה לא יאומן.
גם אני עם אותה הבעיה עם בני בן השנתיים.
ולמרות שבדר"כ אין אצלינו כאלו דברים - היום הוא אכל חמצוצים!!!

מצאתי לא 2 תולעים מגעילות ומרחתי וזלין.
האם גרעיני לעת זה רק לילדים בוגרים?
כי נתתי לו גם לאכול גרעיני דלעת, בתקווה שיעזור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1405030:
יש להשיג בחו"ל שוקולד מיוחד שהוא למעשה תרופה נגד תולעים, יש מינון מסוים שיש לקחת, נותנים ואחרי רבע שעה - אין זכר לתולעים.
החיסרון - הוא חלב עכו"ם, אבל רב ששאלנו אמר שמותר לקחת - אם זה לצורך ריפוי, וזה הרבה יותר עדין מוורמקס
אשמח לפרטים
נכתב ע"י צילומנציה;1405036:
שמעתי פעם עצה מענינת: (לא ניסיתי)
להושיב את הילד באמבטיה עם קילו או 2 של סוכר והתולעים ממהרות לצאת החוצה וטובעות..
כמו"כ מי שלא מעונין בטיפול תרופתי- טפלו בטיפות שום דרך הפה, דרושה התמדה, אבל זה מחסל את התופעה מהשורש כי בסופו של דבר הן מתות כבר ב"בפנוכו".
צריך להתמיד כדי למגר גם את הביצים שכבר הטילו
זה לא פותר את הבעיה אלא מאוד מרגיע (נשארות הרבה מאוד תולעים בפנים...), טיפות שום - איך לתת לילדים?
נכתב ע"י שרה רבקה;1405039:
בני ברקית, זה גם לילדים גדולים? יש לי ילדה בת 3.5 שגיליתי לה הממממון תולעים.
אח"כ לבן ה-8 היו אותן תופעות אבל לא חלמתי שזה גם בגיל הזה. יש מצב?
וודאי ובוודאי. יש גם מבוגרים שסובלים מזה (לדוגמא הורי הילדים דכאן, רוב הסיכוים שגם הם נדבקו) הטיפול תמיד צריך להיות משפחתי, כי זה מדבק מאוד בתנאים משפחתיים.
נכתב ע"י יצירתית;1405111:
צריך בשלב ראשון להסתכל באור (הם יוצאים מהמעים כשיש אור)
הם דווקא יוצאים כשיש חושך...לכן להיות בחדר חשוך ולכוון עם פנס לרגע. אם הם יוצאים באור סימן שיש כבר המון..
נכתב ע"י yosher2005;1405364:
מצאתי לא 2 תולעים מגעילות ומרחתי וזלין.
האם גרעיני לעת זה רק לילדים בוגרים?
כי נתתי לו גם לאכול גרעיני דלעת, בתקווה שיעזור...
גרעיני דלעת - איך הצלחת לתת לילדים? לא לשכוח להקפיד כל בוקר על בטן ריקה. פעם אחת זה וודאי לא מספיק.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה כשהן בפנים - אין כאבים?
זה לא מלווה גם בכאבי בטן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1405448:
אני לא מבינה כשהן בפנים - אין כאבים?
זה לא מלווה גם בכאבי בטן?
כשהם בפנים לא אמור להיות כאבי בטן, אבל הם עלולים לגרום לאנמיה. הם ניזונים מהמזון שבמעיים... אם יש ריבוי עצום של תולעים הם עלולים לגרום לשלשול כבד, שזו הדרך של הגוף להיפטר מהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1405451:
כשהם בפנים לא אמור להיות כאבי בטן, אבל הם עלולים לגרום לאנמיה. הם ניזונים מהמזון שבמעיים... אם יש ריבוי עצום של תולעים הם עלולים לגרום לשלשול כבד, שזו הדרך של הגוף להיפטר מהם.

באמת לבן שלי יש גם שלשולים
אבל לא חשבתי שזה קשור...

והוא בן שנתיים, יש לי בבית מלאי של גרעיני דלעת קלופים
הוא פשוט אכל מהם תחת השגחתי, כמובן

• הוסף לסימניות
התולעים יוצאים בעיקר בראש חודש.משהו יודע מה המקור אמרו לי שזה כתוב בגמרא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;1405457:
באמת לבן שלי יש גם שלשולים
אבל לא חשבתי שזה קשור...

והוא בן שנתיים, יש לי בבית מלאי של גרעיני דלעת קלופים
הוא פשוט אכל מהם תחת השגחתי, כמובן
אני לא מאמינה שזה קשור, מדובר במקרים קיצוניים.

• הוסף לסימניות
מנסיון של עשר שנים עם שש ילדים.לשטוף ידים טוב עם סבון אחרי טיפול בתורן הביצים שקופות ולא ראוים אותם.להקפיד על מגבת רחצה אישית מוצץ אישי וסדין על המיטה נקי להחליף לא פעם בחודש.ביום שיש מסיבה או אירוע כמו בשמחת תורה אז אני ערוכה למלחמה.שן שום הכי קטנה שומרת למקרים כאלו טובלת בשמן זית ומכניסה מאחורה למרות שרופאת ילדים אמרה לי לא לעשות .ככה.

• הוסף לסימניות
לפימה שידוע לי- אפשר פשוט להוציא אותם, מול האור, עם קיסמי אוזניים. זה יכול להועיל מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצונת;1405492:
לפימה שידוע לי- אפשר פשוט להוציא אותם, מול האור, עם קיסמי אוזניים. זה יכול להועיל מאד

את צריכה להיזהר לא לפצוע.זה מקום רגיש ובכלל לא תמיד הילד נותן שיעזרו לו

• הוסף לסימניות
יש גם שמן גרעיני דלעת, 2 כפות בבוקר עוזר פלאים, ויש גם טיפות מיוחדות של הוס- שאפשר לקחת מהם כל הזמן גם כמניעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה