• הוסף לסימניות
אני לא כ"כ אוהבת לצלם ברואו.
לא הכי מסתדרת איתו - והאמת, לא רואה את ההבדל העצום (אולי בגלל שאני לא מתמצאת בו כ"כ...)
באחד הצילומים, התנאים היו די קשים אז החלפתי באמצע לרואו,
ובבית גילית שהתמונות שצולמו ברואו מגורענות ממש, וגם כשאני מייצאת אותן מלייתרום הן שוקלות מגה ורבע, בערך.
אני פוחדת מאיך שייראו בהדפסה...
מישהו יודע לעזור לי?
או שאולי בהדפסה זה יהיה בסדר?

• הוסף לסימניות
תלוי ברמת הגירעון
יש רמות שלא רואים בהדפסה
ויש שכן...

והגירעון לא נראה לי קשור לרואו. קשור כנראה לאיזו ולתנאי הצילום
כי רואו לא אמור לגרען

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי ככה,
אבל בגלל שצילמתי באותם צילומים, רגע קודם, עם אותם תנאים ועל איזו 100 בשניהם, אני חושבת שזה כן קשור לרואו.
יש לך רעיון לסיבה אחרת?

• הוסף לסימניות
כנראה ההסרת רעשים בLR - מכובה

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, אבל אפשר הסבר??
ויש דרך לעשות את זה לאחר מעשה בלייתרום?

• הוסף לסימניות
בעיקרון קובץ RAW לא משתנה - אז כן אפשר לערוך שוב בלייטרום

צריך להזיז קצת ימינה את סליידר "הסרת רעשים" (Noise Reduction)

[אולי יהיה יותר קל לפתוח את התמונה בתכונה של קנון DPP]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה