כללי דחוף !

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
דחוף מאוד אני עושה קטלוג באינדיזיין והכל הוא RGB והתמונות הוא בפוטושופ ועכשיו אני צריך לשנות הכל ל..CMYK האם יש דרך לעשות את זה בסקריפט או משהו כזה אנא הצילו אותי שלא אצטרך לעשות את זה אחד אחד אנא!!! דחוף מאוד !!!:mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות, לסגור את הקובץ ל PDF באיכות דפוס. נפתחת תיבת דו שיח. באופציה הרביעית [OUTPUT] תשנה את הצבע ל Document CMYK US Web coated
אני לא בטוחה 100% שזה יעזור אבל תנסה.

חוץ מזה, כשעובדים ב RGB צריך לקחת בחשבון שהצבעים ישתנו מעט במעבר ל CMYK.

• הוסף לסימניות
אפשר להקליט בפוטושופ פעולה של המרת מצב לCMYK ואז בקליק אחד לשנות את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;286047:
אפשר לנסות, לסגור את הקובץ ל PDF באיכות דפוס. נפתחת תיבת דו שיח. באופציה הרביעית [OUTPUT] תשנה את הצבע ל Document CMYK US Web coated
אני לא בטוחה 100% שזה יעזור אבל תנסה.

חוץ מזה, כשעובדים ב RGB צריך לקחת בחשבון שהצבעים ישתנו מעט במעבר ל CMYK.

זה אכן עובד ב-100%. בכל מקרה אם משתמשים בהגדרה הזו בסגירה יהיו שינויים בגוונים. כדי לראות מראש מה יהיו השינויים יש לבחור בתפריט VIEW ולבחור PROOF SETUP -סינון תצוגה של Document CMYK US Web coated ומיד לסמן PROOF COLORS, כך התצוגה של אינדיזיין (וכך בכל תוכנות CS) תסנן את התצוגה להדמיית התוצאה ב-CMYK.

ו

• הוסף לסימניות
אשכול זה נעול.
כותרת 'דחוף' נוגד את כללי הפורום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה