יש לי המון לופים של מדבר וחיות לראיה. יעזור?אם מישהי יכולה בבקשה לעלות לי כאן
סאונד של חיות, מדבר ...
תודה מראש זה יעזור לי מאד!
3 א. כותרות
הכותרות בפורום צריכות לספק מידע אינפורמטיבי וענייני בקשר לנושא האשכול, ולא לשחק עם הסקרנות של הגולשים. דוגמה לכותרות לא טובות:
"הצילו!!!"
"צריך עזרה דחוף"
"אולי מישהו יודע?"
דוגמה לכותרות אינפורמטיביות ומועילות:
"צריכה עזרה בנוגע לטופס 997 במס הכנסה"
"יש למישהו אולי נסיון עם נפטלין שעבר עליו התאריך?"
"מחפש הסעה מווינה לבית שאן כל בוקר"
כותרת שלא תעמוד בכללים- תמחק, והאשכול כולו יישלח לפנסיה מוקדמת, ללא התראה.
(3 ב. כותרות
הכותרת אינה קטלוג סימנים וגליפים! אין לרשום יותר מסימן שאלה/קריאה אחד בכותרת!!!!!!!!!
יש לי סרט שלם שנקרא בי בי סי שמסופר שם על חיות מאוד יפה ,טוב סליחה
אז למישהי יש בכל אופן?
הלופים שיש לך יכולים להיות מתאימים לסוג כזה של חיות משחקות בכאילו....? א"כ אשמח לקבל, ואני אמיר אותןיש לי סרט שלם שנקרא בי בי סי שמסופר שם על חיות מאוד יפה ,
וכן לופים לראיה ולא לשמיעה. אם זה עוזר- אשלח בשמחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים