כללי דחוף

• הוסף לסימניות
אני אמורה לעצב טפטים לחנות חדשה, מדובר בחנות עם 2 מפלסים
כאשר הטפטים אמורים לכסות את כל הקירות, ולא מדובר בשטח מרובע, אלא עם הרבה פינות וכו', ואני גם אמורה למדוד בעצמי את המקום שזה לא התחום שלי אבל אני בהחלט מבינה ויודעת איך לעשות את זה בצורה נכונה. אבל מכיון שיש המון קירות למדוד, וכו'והעיצוב דורש המון חשיבה והתיחסות לקומפוזיציה הסופית אני די בהתלבטות כמה לקחת על העיצוב.
אשמח לקבל הערכה עדיף מבעלי נסיון בתחום, כמה לקחת וכמה אחוזים להוסיף על ההצעה
על ביצוע דחוף דחוף. וזה אומר להזניח לקוחות אחרים ולריב איתם ואולי להפסיד עבודות.
בפרט שהעבודה דורשת הרבה תכנון, דיוק ואחריות ולהוציא תוך שבוע שבועיים זה נראה לי אפשרי אמנם אך ממש דורש לעבוד בלי נשימה. מה אתם אומרים?
הפרוייקט האחרון שעיצבתי היה ביתן באורך 10 מטר גם הרעיון וגם העיצוב נעשו על ידי ומדובר היה בביתן מאוד מורכב שלקחתי עליו 8000 ש"ח
כאן מדובר בחנות שהעבודה בה הרבה יותר מורכבת ועם הרבה יותר סיכון כי אין לי נתונים מדויקים וכל האחריות כאן עלי. בודאי שהייתי אומרת בקלות 16000 ש"ח כמו כלום
אבל אולי המחירים בשוק נמוכים ואני מגזימה ולא רוצה לאבד את ההזדמנות.
כשאתם מתמחרים... קחו בחשבון שאני פרפקציוניסטית בעבודה , ושהעבודה אמורה להתבצע במהירות האור.

אשמח לעזרה s.o.s

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה