מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מי יכול לעדכן אותי במידות המדוייקות של מודעת אבל בעיתונות.

אני צריך לפרסם מודעת אבל על רשכבה"ג הרב אלישיב שליט"א, ואין לי את המידות המדוייקות.

כמו-כן, אני צריך את המייל של פרסום בטחון-ברסקי, המפרסמים את המודעות בעיתונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;821446:

אני צריך לפרסם מודעת אבל על רשכבה"ג הרב אלישיב שליט"א, ואין לי את המידות המדוייקות.

א. הרב אלישיב נפטר לצערנו.
ב. זה תלוי במידות שאתה רוצה בכפולות של אינצ'ים (2.5 ס"מ)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה המהירה

א. לדאבוננו, אתה צודק.... הרגל נעשה טבע...

ב. לא הבנתי את המידות שאמרת לי, כמה כפול כמה זה צריך להיות?

• הוסף לסימניות
אמרו לך כמה אינץ' תהיה המודעה?

• הוסף לסימניות
לא אמרו לי, אני שואל מה היחס של הגובה והרוחב... וזה לא כ"כ משנה כמה אינץ' תהיה המודעה, אני צירך דבר ראשון לדעת את היחס

• הוסף לסימניות
יש הרבה אפשרויות
החל מ-1:1, 1:1.25, 1:1.33, 1:1.5 וכו'

• הוסף לסימניות
אתה לא קראת את הבקשה שלי

אני צריך לדעת מה היחס של המודעות אבל על גדולי ישראל בעיתונות החרדית.

אתה הבנת את זה, מר נחמיאס? ;)

• הוסף לסימניות
:)

המודעות בעמוד ראשון בהמבשר היום היו 3:5

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;821446:

שלחתי לך בפרטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;821474:
אני צריך לדעת מה היחס של המודעות אבל על גדולי ישראל בעיתונות החרדית.

אתה הבנת את זה, מר נחמיאס? ;)

הוא הבין, אתה לא הבנת אותו...

בעקרון גדלי המודעות בעיתונים הם לפי רוחב טור משתנה בין העיתונים (למשל - המודיע 3.9 ס"מ, יתד 3.7 - לפי הזכרון, אל תתפסו אותי במילה...) והגובה הוא לפי אינצ' (2.54 ס"מ). כך שתלוי באיזה גודל הוזמנה המודעה אותה עליך לעצב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה