כללי דחופה באילוסטאייטור

• הוסף לסימניות
נהיה לי משהו מוזר, שמשגע אותי:
כשאני לוחצת - בוחרת אוביקט שנמצא במסמך, לא מופיעה לי המסגרת הרגילה הזאת עם הנקודות, שמאפשרת להגדיל ולהקטין אם העכבר.
אני לא יכולה לעבוד ככה.
יש משהט שצריך ללחוץ /לבחור/לשנות כדי לסדר את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ידידיה;572736:
תודה,
אבל זה מביא לי מין שיבוץ ברקע כמו בפוטושופ.
הבעיה שלי זה שלא מצליה לבחור אובייקטים בצורה נורמלית, כשאני לוחצת עליהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;572757:
לחיצה על האות E
יופי!!!
זה באמת מופיע אחרי שלוחצים על E.
מישהו יודע איך מסדרים שזה יופיע תמיד אוטומטי?
העצה של סתם לא הועילה

• הוסף לסימניות
ברוך ה' מצאתי מה לעשות (בהשראת העצה של סתם)
ויו - שואו באונדינג בוקס (סליחה שאני כותבת בצורה כזו...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;572782:
ברוך ה' מצאתי מה לעשות (בהשראת העצה של סתם)
ויו - שואו באונדינג בוקס (סליחה שאני כותבת בצורה כזו...)

והקיצור לזה הוא כמו שנכתב לעיל – shift+crl+b;)

• הוסף לסימניות
יש לי אילוס' CS2 באנגלית ואילוס' CS4 בעברית, כשאני מנסה לפתוח קובץ PDF שנסגר באינדיזיין ב-CS2 אני מצליח לערוך אותו - אבל הבעיה היא שצריך לכתוב הפוך כי אין עברית, ולעומת זאת כשאני פותח בCS4 אני לא מצליח להגיע לידי עריכה, מה אני לא עושה בסדר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ידידיה;572791:
והקיצור לזה הוא כמו שנכתב לעיל – shift+crl+b;)
עכשיו אני תופסת שניסיתי shift crtl d.
תודה רבה לך, בכל אופן...

• הוסף לסימניות
יש לי אילוס' CS2 באנגלית ואילוס' CS4 בעברית, כשאני מנסה לפתוח קובץ PDF שנסגר באינדיזיין ב-CS2 אני מצליח לערוך אותו - אבל הבעיה היא שצריך לכתוב הפוך כי אין עברית, ולעומת זאת כשאני פותח בCS4 אני לא מצליח להגיע לידי עריכה, מה אני לא עושה בסדר?
<!-- / message -->

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה