כללי דחופה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום לכולם יש לי תיבות טקסט לא רציפות שאני צריכה לעשות בם איזון שורות
האם יש דרך להחיל את ההגדרה של הבאלנס על כל התיבות הרצויות יחד ולא לעשות זאת תיבה תיבה?
ניסיתי לראות בסגנונות ולא ראיתי את ההההגדרה הזאת.
תודה רבה גדולה מראש.

• הוסף לסימניות
אפשר ע"י חפש והחלף לכל התיבות יחד

• הוסף לסימניות
תודה אבל לא הבנתי?
זה המון תיבות בין התיבות יש תיבות נוספות עם שרשור שעליהם זה לא צריך לחול
איך בחפש והחלף אני יכולה להגדיר איזון שורות? רק כשאני בטוחרת את המלל האפשרות פעילה.

תודה רבה גדולה

• הוסף לסימניות
כוונתך לBALLANAC RAGGED LINES?
זה קיים באופציות של סגנונות הפסקה
בחלון INDENTS AND SPACING.

• הוסף לסימניות
כן איפה בדיוק?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש ב INDENTS AND SPACING שורה 'balance ragged lines שצריך לסמן V.

• הוסף לסימניות
זה לא כ"כ עוזר לי כי הטקסט נבנה בסגנון אות ולא סגנון פיסקה עדיין צריך להשחיר את הטקסט ולא מספיק לבחור רק את התיבות המסוימות
אומנם חוסך הרבה לחיצות אבל עדין אולי יש דרך קצרה יותר?

ושוב תודה גדולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה