כללי דחופה ביותר- זקוקה למשלוחן מבני ברק לאשדוד

• הוסף לסימניות
אני צריכה דחוף משלוחן ע"מ שיעביר דברי דפוס מבני ברק לאשדוד -הכי מאוחר מחר בצהרים עדיך אפילו היום בלילה.
יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
יש אברך בשם קליין שעושה משלוחים מבני ברק לאשדוד, אין לי אצלי את המספר טלפון שלו.

• הוסף לסימניות
שליח לאשדוד, נראה לי שיוצא בבוקר, צריך לתפוס אותו...
054-8424242

• הוסף לסימניות
שיגורית - 08-8554065
קליין - 052-7633320
אירנשטיין - 050-4112214

• הוסף לסימניות
אף אחד מהשמות שנכתבו כאן אינו רלוונטי כי המשלוח מגיע רק בערב ואני צריכה אותו מקסימום בצהרים.
אולי יש למשהו רעיון למשהו אחר

• הוסף לסימניות
זה קשור למילה 'עיצוב' או ל'גרפי'?
אין לך דפי זהב?

• הוסף לסימניות
זה קשור למידה של 'ונתנו', אם אפשר לעזור אחד לשני.

לענייננו, אי אפשר להספיק לשלוח אתם היום בלילה?

• הוסף לסימניות
<TABLE dir=rtl cellSpacing=0 bgColor=#ffffff border=1><CAPTION>שליחים</CAPTION><THEAD><TR><TH dir=rtl borderColor=#000000 align=middle bgColor=#c0c0c0>נייד</TH></TR></THEAD><TBODY><TR vAlign=top><TD dir=ltr borderColor=#c0c0c0 align=right>(052)764-4212</TD></TR></TBODY><TFOOT></TFOOT></TABLE>(052)763-3320

• הוסף לסימניות
שניהם שליחים שמתאימים לך מבחינת השעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה