דחופה ביותר!!!! טאבלט...

• פותח הנושא e.ch
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי טאבלט( חסום, נא לא לפתוח דיון בנושא)
ולאחרונה האפליקציות שיש להם אפשרות העברה לזיכרון sd ( לא לכרטיס מיקרו, אלא לזיכרון הפנימי של הטבלאט, מי שמבין יודע מה אני מתכוון.) והעברתי אותם לsd אחרי כיבוי והדלקה ( כיבוי מכשיר, לא נעית מסך.) הם נמחקים מהמכשיר, ולא די בזה, הרי לא ניתן להעביר את כל האפליקציהלsd גם איפה שאפשר הוא משאיר חלק בזיכרון של התוכנות, אבל שהאפליקציות נמחקות הם משאירות הרבה שאריות בזיכרול כך שאני מנסה להתקין מחדש הוא כותב שאין מספיק זיכרון.
זה דחוף ביותר!!!
יש לציין שכבר ניסתי לעשות איפוס וגם אחרי האיפוס זה ממשיך, אז זה לא וירוס או משהו.
או שזה בעיה בהגדרות או שזה תקלה טכנית.
אשמח לעזרה, זה חשוב לי מאוד!!!

• הוסף לסימניות
איזה טאבלט זה?
יש חסימות שהתקנה והסרה של אפליקציות הם רק דרך החנות

תנסו לעשות נקה קובץ שמור

• הוסף לסימניות
ואוו, תודה!! נקה קובץ שמור הוריד את השאריות שלהם, התקנתי מחדש, כיבתי והדלקתי ,
בשניה הראשונה חשבתי שזה חזר על עצמו אבל כנראה לוקח לsd כמה שניות להטען אז אחרי 10 שניות בערך קפצו לי האפליקציות של הsd , אבל מקודם שפתחתי את האשכול זה באמת נמחק,
זה סימן שיש כן בעיה ...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי אם זה הסתדר או לא

באמת צריך לדעת לפעמים לעשות נקה קובץ שמור
לדוגמה בגימייל כל קובץ מצורף שפותחים גם אם לא שומרים במכשיר זה נשמר בנתוני אפליקציה
כך שזה יכול להצטבר למאות מ''ב

• הוסף לסימניות
זה ברור שהיית בעיה כי האפליקציות לא אמורות להמחק לבד, אחרי ה'נקה קובץ שמור' והתקנה מחדש זה כן נשאר אחרי הדלקה וכיבוי, אני מקווה שהבעיה היית זמנית ולא תחזור על עצמה...
בכל אופן, עזרת לי מאוד, תודה רבה!!

נ.ב.
טוב לדעת על הנקה קובץ, לא ידעתי כלום, תמיד לא רציתי לגעת בהגדרות,
ולא ידעתי שאם פותחים קובץ במייל זה נשמר בנתונים...
תודה על כל המידע!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה