דחופה מאד!!!! כונן טרה מצפצף....

• הוסף לסימניות
כונן חיצוני של 1 טרה התחיל להשמיע צפצופים ולא מגיב.
‫עד היום בבוקר הכל היה בסדר.‬
‫ניתקתי אותו היום מהמחשב. ע"י הוצאה בטוחה ואחרי שהודיע שאפשר להוציא את הכונן ללא כל חשש. והעברתי למחשב סמוך.
שם הכונן לא זוהה וחשבתי שמדובר בבעיה בכניסות של המחשב השני שהרי פחות מדקה קודם הכונן תפקד מעולה.
עכשיו אני מחזירה למחשב שלי ומגלה שגם כאן הוא לא מזוהה ונוספו צפצופים לחגיגה.

יש שם חומר חשוב מאד.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
צפצופים או טיקטקים כאלה?
אם זה נוטה יותר לטיקטקים, אז עפ"י רוב אין מה לעשות מעבר לשיחזור מקצועי. (זה קורה לרוב מניתוק לא זהיר).
כדאי לתת לכונן לנוח קצת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;961038:
צפצופים או טיקטקים כאלה?
אם זה נוטה יותר לטיקטקים, אז עפ"י רוב אין מה לעשות מעבר לשיחזור מקצועי. (זה קורה לרוב מניתוק לא זהיר).
כדאי לתת לכונן לנוח קצת.

זה נשמע כמו ציליל חיוג.
ומה זה נקרא לנוח? הוא מאתמול בבוקר לא בשימוש.
ועדיין כשמחברים היום הוא לא מגיב.

• הוסף לסימניות
:eek::eek::eek:
:(

אין שום דבר שרפשר לנסות לפני שפונים לשחזור? הכונן לא שלי.....:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;961038:
זה קורה לרוב מניתוק לא זהיר

הצלחתם להלחיץ אותי...:eek:
הרבה פעמים כשאני רוצה לעשות יציאה בטוחה - המחשב כותב שהכונן עדין בשימוש.
למרות שאני סוגרת את כל התוכנות הפעילות, הוא עדין חושב...:rolleyes:
מה אפשר לעשות כדי לזרז ניתוק בלי לפגוע בכונן?:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;961480:
אם אתם יודעים באיזו תוכנה עבדתם שיכולה עדיין לקרוא קבצים מהכונן, כנראה שזה בגללה, אצלי למשל עפ"י רוב זה בגלל תוכנת Everything תוכנת חיפוש שרצה כל הזמן ברקע.
ניתוק תמיד עוזר. (לא כיבוי אלא 'צא').

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאןדהו;961446:
אולי להחליף מארז.

זה בערך אותה עיצה כמו ללכת לשיחזור כי אין לי שמץ של מושג איך להחליף מארז (הסתכלתי ולא מצאתי נק' טורפה שמאפשרת פתיחה) וגם אין לי מארז חילופי.

אם זה דבר פשוט לעשות ומישהו יכול להסביר- אני אשמח!

נכתב ע"י sh12;961480:

זהו, שאני בכלל לא כל כך מקפידה על ניתוק בטוח (מהיום בטוח אקפיד!)
אבל היות שהכונן יקר ולא שלי הפעם כן עשיתי ניתוק בטוח והוא כתב שאפשר להוציא ללא חשש. שקרן!:mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה