כללי דחופה ממש בהמשך לאתמול

• הוסף לסימניות
לאחר שהצלחתי להביא את הטקסט מוורד כולל המספור.
אני רוצה לטפל במספור, שהמספור לא יכנס לתוך השורה אלא יתיישר מחוץ לשורות. ניסיתי דרך אפשרות הbullets&numbering בפרגרף סטייל.
אבל מה שקורה שאני צריכה ליצור מספור חדש, והמספור הקודם נשאר לי כחלק מהטקסט.
יש אפשרות בעצם להפוך את המספור של וורד למספור של אינדיזיין?
מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
מישהו???? דחוףףף

• הוסף לסימניות
המיספור של וורד נשאר באנדיזיין.
מה שאת צריכה זה להוציא את השורה הראשונה בפסקה החוצה (בערך שלילי) ובאותו יחס להכניס את כל שאר הטקסט בפסקה פנימה (בערך חיובי)
לדוגמא:
right indent = 4
first line indent = -4

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה ענקית על המענה.
בעיה שברגע שזה מספר של 2 ספרות זה לאנעובד יפה כמו בספרה 1. יש פתרון? או שפשוט צריך להגדיר פרגרף נוסף לדו ספרתי?

• הוסף לסימניות
ועוד משהו, גם כשזה ספרה אחת עדיין זה לא נראה זהה בכל המספרים, יש מספרים שתופסים יותר/פחות מקום..כלומר, עדיין חסרה לי האחידות והיישור לא נראה טוב

• הוסף לסימניות
המומחים לאינדיזיין, יש פתרון???

• הוסף לסימניות
מישהו? משהו?

• הוסף לסימניות
מה נקרא אצלך לא נראה טוב? אפשר תצלום מסך?
אולי חסר שם הגדרת טאב, כדי שיראה בקו אחיד? או שצריך הסטה יותר גדולה, נניח 5 או 6.

• הוסף לסימניות
לא יודעת איך מעלים לכאן מצילום מסך:mad:
צירפתי pdf עם מלל פקטיבי (אין לי אפשרות להעלות מהקובץ המקורי היות וזהו מידע חסוי;))

קבצים מצורפים

• דומגאות.pdf
    KB 25.9 · צפיות: 33

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה