כללי דחופה, משהו השתבש עם האילוס'!!!!!

• הוסף לסימניות
אז ככה, יש לי בעיה עם האילוס'
לאחרונה כשאני פותח קובץ אילו' (קובץ עבודה ששמרתי) החלון של התוכנה מתכווצת לה בפינה למעלה, מצד שמאל וחלון קופץ לי בהודעה כזו " not enough memory to open the illustration"
אני לא מבין איזה בעיית זיכרון יש כאן, יש לי 124 ג'יגה פנויים מתוך 420...
בדיסק C וכל השאר גם ריקים
בעבר זה קרה לי, ומחקתי סרטים כבדים, ואז זה הפסיק, ופתאום זה קורה לי שוב.
אני לא רוצה למחוק - כי זה לא נראה לי הגיוני.
אגב, זה קורה רק באילוס' לא בפוטושופ

אנא עיזרו לי, אני צריך לעבוד!!!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כמה זכרון ראם (פיזי) יש לך?
(אתה יכול לבדוק במאפיינים של המחשב שלי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;982135:
כמה זכרון ראם (פיזי) יש לך?
(אתה יכול לבדוק במאפיינים של המחשב שלי)

6 GB
מחשב טוב,
:(

• הוסף לסימניות
מזל טוב גם לי זה קרה, והשיטה היא למחוק ולהתקין מחדש זה לא קשור לזכרון

• הוסף לסימניות
או שתשאל בפורום תוכנה חומרה רשתות

• הוסף לסימניות
לי זה קרה הרבה פעמים,
רוב הפעמים זה מסתדר לבד, ובנתיים בשביל לפתוח קובץ, צריך לפתוח דרך file>open

וזה באמת לא קשור לזכרון!

• הוסף לסימניות
טוב תודה לכולם
אפנה לטכנאי, אוף!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;982139:
מזל טוב גם לי זה קרה, והשיטה היא למחוק ולהתקין מחדש זה לא קשור לזכרון
והאם זה קרה לך שוב ושוב?

• הוסף לסימניות
גם עכשיו יש לי את זה והתרגלתי לצערי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה