דחופה!! נפל לי רקע אחד באמצע צילום

• פותח הנושא RMO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מתקן לרקעי נייר מפוטופריק. היום במהלך צילום שובב נחת על הרצפה צד אחד של הגליל ללא סיבה נראית לעין, ומאז הגלגלת לא עובדת. הגליל התעקם טיפה- אולי הקרטון שבתוכו נשבר לא הצלחתי לראות.
קרה לכם פעם? אבוד על הגליל הזה??????? (לא ניסיתי להעביר רקע אחר ולבדוק אם הבעיה גם במתקן מפאת הכובד.)

• הוסף לסימניות
צריך לסובב את הפלסטיק השחור וזה מחזק את הגלגלת.

• הוסף לסימניות
הגליל ממש לא אמור ליפול בטח לא באמצע צילומים, זה כנראה לא היה מוכנס טוב
הגלגלת קרה לי כבר פעמיים שנהרסה לי ושלחו לי חדש

ומנסיון, אל תתעסקי עם זה לבד, תני לגבר שבבית לעשות את זה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;1003393:
צריך לסובב את הפלסטיק השחור וזה מחזק את הגלגלת.
ניסינו, לא עזר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1003402:
הגליל ממש לא אמור ליפול בטח לא באמצע צילומים, זה כנראה לא היה מוכנס טוב
הגלגלת קרה לי כבר פעמיים שנהרסה לי ושלחו לי חדש

ומנסיון, אל תתעסקי עם זה לבד, תני לגבר שבבית לעשות את זה :)

זה היה מוכנס היטב- כמעט שנה זה עומד ובעלי ואחי בדקו את זה טוב טוב- כדי שזה לא יקרה.
הילד באמת קיפץ, אבל עדיין לא נראה לי שזה אמור לקרות. הגליל עצמו התעקם לקשת. (וגם המתקן, אבל אותו בעלי סידר.)

• הוסף לסימניות
רק לי זה קרה????????????????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה