דחייה במע"מ של תאריך פתיחת התיק

• הוסף לסימניות
אני פתחתי עוסק פטור ב- 1/11/2019 ומחמת כל מיני עיכובים התחלתי להפעיל את העסק ולהוציא קבלות בפועל רק ב- 1/12/2019 ולאחמ"כ בינואר דיווחתי למע"מ על מחזור עסקאותיי והיות והיה רשום אצלם שהעסק פתוח חודשיים אז הם מחשבים לי את מחזור העסקאות חצי ממה שהוא באמת וגם בחודשים ינואר ופברואר היה לי את אותו מחזור עסקאות בערך כמו בדצמבר , העניין הוא שאז הגיעה הקורונה וכשהתחלתי לקבל מענקים שיערו לי את זה לפי חצי ממחזור העסקאות שהיה לי לפנ"כ באמת , ניסיתי לדבר עם מע"מ שישנו לי את תאריך פתיחת התיק ואז אוטומטית יתעדכן המענקים לפי מחזור העסקאות האמיתי אבל הסבירו לי שטכנית א"א או שצריך אישור מנהל. ועוד בעיה היא שכשייגמר הקורונה יכול להיות שיתברר שלא הייתה לי ירידה של 40% במחזור העסקאות לפי המחזור שהם משערים בטעות.
השאלה היא מה אפשר לעשות כדי שאקבל את המענקים לפי הסכום שמגיע לי באמת ולתקן את הטעות הזאת?
@יהודה מילר יש לך אולי פתרון בשבילי?

• הוסף לסימניות
אין עוד פתרון מעבר למה שעשית לפנות אליהם שוב ושוב, אולי בסוף זה יסודר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה