כללי דחיית טקסט באובייקט מעוגן

• הוסף לסימניות
חברים!
אני מעמד ספר קריאה, שמידי פעם יש תמונה בעמוד שלם.
עשיתי את התמונות כאובייקט מעוגן עם התאמה אישית וכו'. וכן נתתי לו דחיית טקסט.
אבל... הדחיית טקסט עובדת רק על חצי מהאובייקט, בכך שרק מאמצע התמונה ומטה הטקסט נדחה, אבל בחלק העליון הטקסט זורם מאחורי התמונה כאילו לא קרה כלום.
איך מתגברים על הנאכס' הזה?

• הוסף לסימניות
צריך להגדיר את השולייים אולי
באיזה תוכנה מדובר?

• הוסף לסימניות
תגדיר את האובייקט מעוגן, כאובייקט מעוגן מותאם אישית [כשהמיקום הוא לסמן העיגון, ולא למסגרת וכדו'], ואז בכל מקום שתזיז אותו תהיה לך דחיית הטקסט הרצוייה

• הוסף לסימניות
אוביקט מעוגן דוחה את הטקסט רק ממקום העיגון ומטה.
כנראה האוביקט מעוגן באמצע הדף.

• הוסף לסימניות
אודה על הסבר מפורט מזה אוביקט מעוגן.
כרגע שאני מעמדת ויש לי שתילת אוביקטים אני עושה להם 'טקסט וורפ' וכו'
מה אוביקט מעוגן תורם לי פה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה לאה;1051975:
אודה על הסבר מפורט מזה אוביקט מעוגן.
כרגע שאני מעמדת ויש לי שתילת אוביקטים אני עושה להם 'טקסט וורפ' וכו'
מה אוביקט מעוגן תורם לי פה?
תודה רבה

דבר שמוגדר כמעוגן זז יחד עם הטקסט, ולכן אם למשל זזים דברים בעמוד, מוסיפים שורות\עמודים וכדו', התמונה או האובייקט שמוגדר כמעוגן זז ביחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1051971:
אוביקט מעוגן דוחה את הטקסט רק ממקום העיגון ומטה.
כנראה האוביקט מעוגן באמצע הדף.

אליעזר. ראשית תודה. תמיד אתה ראש וראשון לסייע לכולם.
אכן אתה צודק זו הבעיה.
אז תן לי עצה במטותא מה לעשות כשאני רוצה שהעיגון יתייחס למילה מסויימת בטקסט, וברצוני שהתמונה תופיע בעמוד השמאלי ותדחה את כל הטקסט בעמוד בו היא תופיע.
או שאולי אתה נוהג אחרת כשאתה מעמד תמונה על עמוד שלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מן מהוופלים;1051986:
אליעזר. ראשית תודה. תמיד אתה ראש וראשון לסייע לכולם.
אכן אתה צודק זו הבעיה.
אז תן לי עצה במטותא מה לעשות כשאני רוצה שהעיגון יתייחס למילה מסויימת בטקסט, וברצוני שהתמונה תופיע בעמוד השמאלי ותדחה את כל הטקסט בעמוד בו היא תופיע.
או שאולי אתה נוהג אחרת כשאתה מעמד תמונה על עמוד שלם.

הפתרון שכתבתי לך פותר את כל הבעיות. תנסה!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;1051989:

ניסיתי ועדיין זה לא דוחה את הטקסט מחצי התמונה ומעלה.
אולי לא הבנתי אותך לגמרי.
אודה לך אם תפרט יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;1051989:

לא נכון, במחילה.
דחיית טקסט לעולם לא עובדת מעל הסימן, כי אז זה יוצר מעגל סגור, שהתמונה תדחה את הסימן עצמו, וממילא את עצמה...
לכן דאגו לזה מראש.ובטלו אפשרות כזו.
הפתרון הוא פשוט. לעגן את האוביקט מעל המקום שרוצים, ולגרור אותו עצמו למטה.
כמובן יועיל לזה שהאוביקט יהיה משוחרר להתאמה אישית, כעצתך רבי גולדרינג, אך זה לבד לא מספיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1052014:
לא נכון, במחילה.
דחיית טקסט לעולם לא עובדת מעל הסימן, כי אז זה יוצר מעגל סגור, שהתמונה תדחה את הסימן עצמו, וממילא את עצמה...
לכן דאגו לזה מראש.ובטלו אפשרות כזו.
הפתרון הוא פשוט. לעגן את האוביקט מעל המקום שרוצים, ולגרור אותו עצמו למטה.
כמובן יועיל לזה שהאוביקט יהיה משוחרר להתאמה אישית, כעצתך רבי גולדרינג, אך זה לבד לא מספיק.

לזה בדיוק התכוונתי. חשבתי שהייתי מובן :cool:

• הוסף לסימניות
תן את העוגן מצד ימין למטה אל הצד השמאלי.
או תמקם את העוגן לאנטר קטנטן, שימוקם לפני מקום התמונה.

• הוסף לסימניות
אליעזר, גולדרינג, שלמה
יישר כח לכם. אבל עדיין אני לא מצליח לגרום למצב שהתמונה תופיע באופן אוטומטי תמיד בעמוד שאחרי הטקסט אליו היא מעוגנת, ושאם הטקסט של העיגון יעבור לכפולה או לעמוד אחר התמונה תופיע אוטומטית בעמוד שאחרי ולא בעמוד שלפני.
נו... מי יהיה פה המתיר עגונות? ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה