נכתב ע"י kosta770;2381144:לא נסיתי אבל אבל נראה לי שיש איזור שיטה עם אובייקט מעוגן..
דרוש בדיקה
נכתב ע"י אריאל וו;2381754:שיטה עוד יותר מלוכלכת: שלם טבין ותקילין, תשדרג לגריסה הנוכחית, וקבל דחיית מלל בהערות שוליים חינם.
נכתב ע"י אשרינו;2381917:חידוש חשוב ביותר.
נכתב ע"י EPaP;2381341:שיטה מלוכלכת אבל עובדת טוב:
בעמוד המאסטר מניחים אובייקט שקוף
ומחילים עליו את הגדרות דחיית המלל
(כך במקומות שצריך טיפול ידני,
אני מנתקת את האובייקט מהמסטר והוא עומד בפני עצמו)
נכתב ע"י אריאל וו;2382004:כן, נחמד, למרות שאישית לא יצא לי לעצב ספר שדורש דחיית טקסט בהערות.
אגב, זה לא רק דחיית טקסט. ההערות כעת גם נצמדים למתאר של התיבה במקרה שזה לא מלבן פשוט (בעבר, ההערות תמיד היו נשארים מרובעים, גם אם שמת אותם בתיבה מעוגלת).
בגירסת 2017 אפשר גם שההערות יתפרסו על רוחב כל העמוד אפילו בעימוד של 2 או יותר טורים, כידוע. והבנתי שבהמשך מתכוונים גם להוסיף הערות בטבלאות. אז לאט לאט מתקדמים דברים (לאט מדאי, לטעמי!)
נכתב ע"י עננים;2382797:זה עובד גם עם אוביקט מעוגן בתוך הערת השוליים?
נכתב ע"י עננים;2382792:לא הבנתי איך זה עובד.
מה זה עוזר להערות שוליים?נכתב ע"י EPaP;2384108:במקרה בו השינוי הוא ספציפי למס' עמ' יוצרים אובייקט שידחוף את המלל
מגדירים לו את הגבולות וצבע לבן או שקוף.
אם השינוי הוא קבוע: לכל המסמך חוץ ממקומות ספציפים:
יוצרים במסטר מרובע שקוף או לבן שמיועד לדחיית מלל
ובמקומות הספציפים שלא נדרשים לו משחררים את האובייקט מהמסטר ומטפלים בו ידנית
סליחה על ההקפצה,על פי רוב, לא ממקמים תמונה מעוגנת רק בתוך ההערות שוליים.
לי קרה בתמונה מעוגנת בטקסט שהתעלמה מה'הערות שוליים'.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים