דחיפות, דחיפות, וקולה על המצלמה...

• הוסף לסימניות
באוהל הכנסת אורחים בקבר רחל, בין תמונה לתמונה, אנשים דחפו, ודחפו, ושלוק קולה נשפך על המצלמה....
ניקיתי מיד מה שיכולתי, אבל אחרי רבע שעה נדבק לי כפתור ההפעלה של המצלמה. אחרי הרבה משחקים ימינה שמאלה הוא חזר לתפקוד רגיל.
אם לא היה לי ביום חמישי אירוע, לא הייתי שואל בכלל, ישר לארליך...
אבל הם אמרו לי שזה לוקח בין שבוע לעשרה ימים...
המצלמה עובדת...
החשש שלי הוא מהשפעות לטווח ארוך... (קורוזיה וכו')
אבל יהיה הבדל מבחינת מצב המצלמה אם אני יתעקב מהיום ליום שישי/ראשון?

• הוסף לסימניות
כל תשובה כאן תהיה המור.

מה איכפת לי להמר על הציוד שלך?

אני הייתי מכניס ומשתמש בציוד גבוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;466626:
כל תשובה כאן תהיה המור.

מה איכפת לי להמר על הציוד שלך?

אני הייתי מכניס ומשתמש בציוד גבוי.

הימור או הומור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנחם הלוי;466616:
באוהל הכנסת אורחים בקבר רחל, בין תמונה לתמונה, אנשים דחפו, ודחפו, ושלוק קולה נשפך על המצלמה....
ניקיתי מיד מה שיכולתי, אבל אחרי רבע שעה נדבק לי כפתור ההפעלה של המצלמה. אחרי הרבה משחקים ימינה שמאלה הוא חזר לתפקוד רגיל.
אם לא היה לי ביום חמישי אירוע, לא הייתי שואל בכלל, ישר לארליך...
אבל הם אמרו לי שזה לוקח בין שבוע לעשרה ימים...
המצלמה עובדת...
החשש שלי הוא מהשפעות לטווח ארוך... (קורוזיה וכו')
אבל יהיה הבדל מבחינת מצב המצלמה אם אני יתעקב מהיום ליום שישי/ראשון?

:eek::confused::eek::confused::eek::confused::eek:

תכניס/תחזיר את המצלמה לארליך דחוף.

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי משחק עם זה ...
בפרט אם יש לך ציוד גיבוי ..

• הוסף לסימניות
הכנסתי, הם סימנו את זה 'לטיפול דחוף'.

• הוסף לסימניות
היה פה משהו פעם סרטון אחד ששוטף את המצלמה שלו ולא קורה כלום
בכל אופן עשית בשכל ששלחת אותו לבדיקה אפילו שהם די מוגנות משפריצים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י twiti;467132:
היה פה משהו פעם סרטון אחד ששוטף את המצלמה שלו ולא קורה כלום
בכל אופן עשית בשכל ששלחת אותו לבדיקה אפילו שהם די מוגנות משפריצים

ד'זהר, מנחם עוד יכניס את הD700 למדיח כלים:rolleyes:

הסרטון בזמנו היה על כוסות תרמיות דמויות עדשות קנון סדרה L :D

• הוסף לסימניות
אם זה היה מים, או שתיה מוגזת אחרת, לא הייתי שולח כ"כ מהר..
קולה, יש בה חומר שאוכל גומי.. וזו הבעיה.
בזמנו לפני חמש שנים מישהו הלך עם כוס ספרייט ושפך לי על המצלמה כמות לא קטנה..
וכששאלתי את המעבדה (נראה לי טלרם), אמרו לי שאם זה ספרייט לא יקרה כלום אבל אם זה קולה זה בעיה..
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
אמרו לי שיצאתי בנס ולא קרה דבר מלבד הכפתור שנוקה...

• הוסף לסימניות
אוף אוף אוף... אני אמרתי להם במעבדה טלפונית במפורש לבדוק את זה אבל הם אמרו שתקין... אבל עכשיו ניסיתי לצלם בLV טיפטיפה וכשהוא היה אמור להוריד את המראה חזרה בשביל הפוקוס היא נתקעה למעלה... כשבעצם במסך אין דבר אבל גם בעינית... וזה עוד היה כשהעדשה המקורית של ניקון (זו שב100% מתאימה למצלמה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה