דחית קבלת מייל מכתובת מסוימת. אפשרי?

• הוסף לסימניות
אני עם כתובת מייל בג'ימייל.
אני מעונינת לחסום קבלת מיילים מכתובת מסוימת (שעולה לי על העצבים), ללא צורך בהחלפת הכתובת שלי.
יש חיה כזו של חסימה ואז השולח מקבל מייל אוטומטי של הודעת שגיאה.
(בצ'אט ישנה אפשרות דחיה ואי רצון לשוחח עם הכתובת שבקשה)
כמובן שאני יכולה לקטלג בדואר זבל, אך אני רוצה שהצד השני יחשוב שזו תקלה כללית ולא משהו אישי.
אשמח לתשובה.

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת לעשות כך לכתובת מסוימת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1320906:

נו ואז?
השולח מקבל הודעת שגיאה?
נראה לי שלא.

אני רוצה שהוא יחשוב שיש תקלה לא שאני דחיתי אותו!

• הוסף לסימניות
יוצרים מסנן, ובו מגדירים שכל הדואר משולח מסויים ימחק אוטומטית.

• הוסף לסימניות
כן זה אפשרי
ליד התאריך של קבלת המייל יש חץ שאפשר לבחור שמה סנן הודעה מסוג זה כשלוחצים על זה נפתח חלון ובצד שמאל למטה ללחוץ על צור מסנן מחיפוש זה שם אפשר לבחור מה לעשות עם המיייל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כנגן המנגן;1320933:
יוצרים מסנן, ובו מגדירים שכל הדואר משולח מסויים ימחק אוטומטית.

נו והשולח מקבל הודעת שגיאה???

• הוסף לסימניות
להחזיר לכתובת כמה פעמים הודעות מוזרות מבולבלות בג'בריש,
או להעתיק מהודעת שגיאה של מייל טעותי...

אפשר לנסות עד שהוא יתייאש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה