- הוסף לסימניות
ניסתם פעם את דחליל העורב להרחקת יונים?
מה דעתכן/ם?
מה דעתכן/ם?
על החתוםעורב דחליל בהחלט יכול לעשות את העבודה, אך למעשה קניתם לעצמכם קצת יותר זמן של נחת.
היונים די מהר מתרגלות להימצאותו של העורב בסביבתן, ועל אף שהן לא מתאפיינות בחוכמה רבה כל כך, הן כן יודעות לזהות “הונאת עורבים” כשהן רואות אותה לאורך זמן.
היונים מתרגלות לנוכחותו של הדחליל, ובהדרגה תוכלו לראות כיצד הן יבחנו את מידת האיום. מעוף הלוך וחזור, הסתובבות בקרבת הדחליל, ולבסוף גם התיישבות על הדחליל עצמו. במצב הזה תדעו שהזמן שקניתם לעצמכם תם.
אם החלטתם על עורבים שימו כמה עורבים בכמה צורות (לדוגמא פורשי כנפים) וכך יתקבל רושם של להקת עורבים שעוזר ליותר זמן.
מה שנקראאצלי שבועיים-שלוש הוא עזר
ואח"כ נצפתה יונה עומדת לו על הראש...
ומאז עבר המזל הנעכס?היה לי כזה בחצר . עד שבא ערבי אחד לשיפוץ והעיף לי את זה מהבית ואמר לי בקול מאיים
מי שם דבר כזה ? זה מביא מזל נעכס!
אגב הוא לא הבריח יוונים
לא חושבת שהיה מזל נעכסומאז עבר המזל הנעכס?
ושילמת לו? אז זה כן מביא מזל נעכס.לא חושבת שהיה מזל נעכס
זה כנראה אמונה של ערבים
אגב העורב הבריח את הערבי. הוא לא עשה את השיפוץ
על מה? הוא לא רצה לעשות לנו את השיפוץ. כנראה בעקבות העורבושילמת לו? אז זה כן מביא מזל נעכס.
אז אפשר בבקשה לקבל אותו?לנו היה דחליל מפחידד כזה של ינשוף והוא דווקא עזר
אח"כ שמו רשתות לכל הבניין אז כבר לא היה צורך בו...
אני אבדוק אם הוא קיים עדיין או שזרקנו אותואז אפשר בבקשה לקבל אותו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים