דרוש מידע דיאטה בהקפאה (הקפאת שומן)

• הוסף לסימניות
ראיתי פרסומת ב"בתוך" על דיאטת הקפאת שומן, משהו יודע במה מדובר?
זה מאושר ממשרד הבריאות?
יש תוצאות בשטח?
מה המחיר?
תופעות לוואי?
מישהו התנסה בזה בכלל??
כל תשובה תעזור לי מאד!

• הוסף לסימניות
קצת חפשתי על זה, נראה שזה עובד על רוב אנשים, אבל יכול להיות תופעות לוואי כמו כאבים והעלאת הכולסטרול.

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת מידע על הקפאת שומן
זה במקום ניתוח ונשמע פנטסטי לדעת הקליניקה שעוסקת בזה
האם מישהו התנסה ועזר לו?
האם באמת יכול לגרום להעלאת כרוסטרול?

• הוסף לסימניות
קצת חפשתי על זה, נראה שזה עובד על רוב אנשים, אבל יכול להיות תופעות לוואי כמו כאבים והעלאת הכולסטרול.
האם אכן גורם להעלאת כולסטרול?
ידוע לך על רופא שממליץ/לא ממליץ
שאלתי רופאי משפחה והם בכלל לא ידעו במה המדובר

• הוסף לסימניות
גם אני ניסיתי הרבה לברר
אפילו ביקשתי בקליניקה שייתנו לי שם של רופא/ה מכל מקום בארץ, מהצפון עד הדרום, שממליץ והם לא נתנו לי. שאלתי 2 רופאי משפחה ולא ידעו על זה כלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה