- הוסף לסימניות
מי שמע על זה?
זה אורח חיים בריא על פי בדיקות גנטיות
אני רואה דברים הזויים שאנשים רזו...
אשמח למידע תודה
אשמח למידע תודה
שמעתי שזה חרטה ברטהמי שמע על זה?
אשמח למידע תודה
בררתי לפני שנה פלוסממי שמעת חרטה?
דווקא שמעתי דברים טובים
יש שם עשרות סרטונים של אנשים...עם תמונותכבר יותר זול לאכול לפי סוג הדם....
הרבה דיאטות ממליצות על שתיית יין אדום, זה לא חידוש, ובינינו- אני כאשה לא הייתי מסוגלת לשתות יין אדום יבש.
היה מעניין אותי לפגוש את הבן אדם שקיבל על פיצה למשל -אחוז גבוה של התאמה גנטית... חחח
מי אמר זיוף?יש שם עשרות סרטונים של אנשים...עם תמונות
הכל זיוף?
אפשר לביים סרטונים זה פשוט כ''כ לעשות בעידן המתקדם של היום...זהו שבסרטונים הם אומרים שלא הרגישו שהם בדיאטה,
ושזה נשאר לכל החיים
אצל אנשים שנבדקו והתאכזבו?בררתי לפני שנה פלוס
לא זוכרת
מעניין כמה הם רוצים.בררתי על המחיר? מטורף!![]()
לא שמעתי על זה.כבר יותר זול לאכול לפי סוג הדם...
זכור לי משהו כמו 5Kמעניין כמה הם רוצים.
לא שמעתי על זה.
תוכלי להרחיב?
אני גם התעניינתימי שמע על זה?
אשמח למידע תודה
כן זאת אניזכור לי משהו כמו 5K
חברה שלי קרובה עשתה את זה
והתאכזה קשות
שום כלום
אולי הורידה חצי קילו בחצי שנה
![]()
דיאטה לפי סוג דם: האם זה עובד? ומה היתרונות והחסרונות בשיטה זו | חלי ממן
דיאטה לפי סוג דם היא עוד שיטת דיאטה מהוותיקות בעולם התזונה והבריאות. צוות הדיאטניות של חלי ממן חקר ובדק האם דיאטה לפי סוג דם היא נכונה ובריאה. לכתבה כאן >>heli-group.co.il
הזוויבא נאמר שזה ממש לא כמו שמציגים את זה
הם מציגים שנמנעים מ3-6 מאכלים ומרזים
בפועל אחרי שמשלמים הם מביאים תפריט דיאטני לכל דבר
אמנם הוא הרבה יותר מקל וזורם
אבל עדיין תפריט צמוד כמו כל דיאטה
אני ממש הקפדתי לא דילגתי כלום וירדתי רק חצי קילו
אבל מה שכן הרגשתי בגוף אחרת, הרבה יותר בריאה ובלי תופעות לוואי של כל מיני
דרכם התברר לי על רגישות לכל מיני דברים
אז יצאו דברים טובים אבל להרזות?
לא
עשיתי דרכםהזווי
אז מה ההיגיון ? עשיתי דרכםם או חברה חברת?
ממליצה מאוד על קבוצות תמיכה כדוגמת חלי ממן
או שכבר ניסית?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //