- הוסף לסימניות
טוב אז אני מזדהה איתךנכתב ע"י dafdefet;946499:אירובי או הליכה לפעמים אפילו ריצה.
ממש פעילות מאסיבית
ואני כולה רוצה להוריד 5-7 קילו....
לא יודעת אם יש לה שםנכתב ע"י tamar;946844:תמשיכי ובסוף זה ירד
אין ניסים.
איזו דיאטה את עושה? כמה קלוריות ביום?
תשלחי גם לי שאני לא אצטער....נכתב ע"י pr;946859:שלחתי לך באישי (:
נסי ולא תצטערי.
נראה מסירות נפש וקידוש ה' גדול.נכתב ע"י dafdefet;946847:לא יודעת אם יש לה שם
אני לא אוכלת מתוק, אוכלת שלוש ארוחות מסודרות מעט לחם והרבה ירקות
פעילות מסודרת כל יום
נכתב ע"י לגעת בנקודה;946842:נ.ב. יש אנשים שחושבים שבגלל שאת במידה 42 אסור לך להתלונן
אבל הארון מלא בבגדים שקנינו רק לפני שנתיים (נידוניה)
אם להתחדש בכיף - אבל במידה יותר קטנה
מה את אומרת, אז להתייאש ולבוא לכוס קפה+עוגת גבינה במוצ"ש?נכתב ע"י mig;946885:לפעמים המבנה משתנה וגורם למידה לעלות,
זה אומנם מאד מתסכל - אך דיאטה לא תעזור.
נכתב ע"י pessi&chani;946894:מה את אומרת, אז להתייאש ולבוא לכוס קפה+עוגת גבינה במוצ"ש?
מסקנה נכונה,לא לכל אחד.נכתב ע"י טלי ליפשיץ;946766:אני הגעתי למסקנה מאוד עצובה:
בשביל לרזות צריך פשוט ל א ל א כ ו ל
נכתב ע"י bekki;946990:מסקנה נכונה,לא לכל אחד.
מכירה מישהי שצמה כמעט כל שעות היום ולא נגררת לאכילה לילית מופרזת או כל מיני.
ולא יורדת גרם!
דווקא לחילוף חומרים נכון נצרכים לאכול מסודר. ה- כ--י--קשה![]()
מצטרפת בחום להמלצה.נכתב ע"י sem;947110:חוץ מלהזהר במאכלים, צריך עוד כמה דברים:
לשתות בכמות מספיקה
לישון מספיק
ועוד המלצה קטנה: להתנהג, לפחות חלק לפי הספר של הרב אסחייק. אני מכירה כמה שאימצו את השיטה וירדו מספר דו ספרתי של ק''ג.
נכתב ע"י לללי;947019:צום הוא הדבר הכי גרוע בדיאטה.
הגוף נכנס למגננה ומוציא את המאגרים שלו.
תוצאות טובות לא רואים מזה.
אמת, אין מנוס מלסגור את הפה. שום מכשיר או כדור לא יעשו את העבודה במקומך. ועוד איזה עבודה...
אבל באיזון. להכניס לגוף את מה שדרוש לו באמת, בלי תוספות מיותרות. לוותר על כל מה שאפשר.
אגב, כמה זמן אפשר לצום? שבוע? ומה בשבוע שאחריו? נשברים. ואז דוחפים פנימה מכל הבא ליד, וחוזרים לצום שבוע נוסף. חוויה מענגת.
שיינדי וגשל, בעלת שיטה מדהימה אומרת תמיד שהסוד הוא איזון.
והיא לא מחדשת כלום
בהצלחה לכולנו!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים