• הוסף לסימניות
אחרי נסיונות ויאוש של סוגים שונים של דיאטה
על איזה סוג דיאטה הייתם מליצים

• הוסף לסימניות
דיאטת הלחמניות -שרה רז:
כולל 6 ארוחות קטנות ביום.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי הרבה דיאטות, והצלחתי לרזות אך לא לשמור...

עד שהחלטתי לעשות טבעת,
והיום לאחר שנתיים אני 85 קילו פחות, ואוכל (כמעט) הכל ובעדינות...
והעיקר הכי חשוב זה שהתרגלתי להרגלי אכילה נכונים

בהצלחה

• הוסף לסימניות
ממליצה על יעל קריב - דיאטת HCG,
(בלי כדורים, תפריט אכילה שנקרא כך)

• הוסף לסימניות
דיאטת שום - אוכלים הרבה שום, כולם מתרחקים ומרחוק אתה נראה קטן.... ;)

וברצינות - גיסתי ירדה לאחרונה 25 ק"ג ע"י שהורידה את המתוקים מהתפריט כליל.
חוץ מזה היא אכלה הכל (אפילו פיצה) כמובן - לא בכמויות מופרזות.

חני

• הוסף לסימניות
הדיאטה הכי בריאה זו דיאטה דלת פחמימות.

אוכלים עד 40 פחמימות ליום.

זה אומר להוריד מהתפריט לחם (יש לחם 9 דגנים שהפחמימות שלו הם מזעריות)
וכמובן סוכר (פחמימה בגוף מתפרקת והופכת לסוכר).

מה שקורה שככל שאנחנו צורכים יותר פחמימות הגוף דורש עוד, זה גלגל שלא נגמר.
אז ביומיים שלושה הראשונים זה מאד קשה, כי הגוף רגיל לצרוך פחמימות, והוא דורש אותם, ומרגישים רעב, אבל אחר כך הגוף מתחיל להתרגל בלי, אז מרגישים פחות ופחות את הרעב.

וגם כשכן אוכלים את המעט פחמימות, הכי טוב לשלב אותם עם ירקות, כדי שהם יתפרקו בגוף כמו שצריך.

מה שכן, צריך לצרוך הרבה חלבונים.

אני עשיתי את הדיאטה הזאת, ומעבר לזה שירדתי 13 קילו, הרגשתי טוב!!! לא הרגשתי רעב, וגם לא צורך עז לפחמימה.

• הוסף לסימניות
הדיאטה שראיתי לאחרונה תוצאות טובות ממנה אצל חברותי לעומת דיאטות אחרות שהן זבנג וגמרנו-
מיכל פתל. המון מרוצות לאורך זמן.
(אני עדיין בדרך לשם)

• הוסף לסימניות
דיאטת הלחמניות של יעל קריב מאוזנת אוכלים כמויות יפות ומאוד ומרזים, בסביבות 8 ק"ג לחודש.
מיכל פתאל גם טובה אבל זה הולך בקבוצות תמיכה של שומרי משקל.

• הוסף לסימניות
לא משנה בדיוק אצל מי ובאיזה קבוצה
דיאטת הלחמניות של שרה רז מעולה
אבל לפי הכללים ובתוך קבוצה רציני

• הוסף לסימניות
אני עולה על הגל-
יש כאן מנותחי שרוול או קיצור קיבה?
מעניין אותי מאד לשמוע פרטים

• הוסף לסימניות
על הדרך, מישהו מכיר שאיבת שומן בניתוח? איך עובד, מה ההשפעות, סיכונים?

• הוסף לסימניות
סתם נקודה קטנה-
היד היום קלה על ההדק בניתוחי קיצור קיבה
ואני שמעתי עכשיו בתוך שבועיים על 2 אנשים שהיו בסכנת חיים והרופאים כבר הרימו ידיים, כתוצאה מסיבוכים של ניתוחים כאלו
ב"ה שניהם יצאו בניסים אבל עדיין זקוקים לתהליך שיקומי

• הוסף לסימניות
הדרך הטובה שאני שמעתי, זה לאכול אוכל ללא חומרים משמרים, לא משנה מה תאכלו, רק שלא יהיו בו חומרים שלא נותנים לאוכל להתעכל ואז הוא נשאר בגוף.
תנסו לדמיין צלחת גרנולה מלאה בכל טוב של בריאות, ואז שמים בה 2 כפות דבק לבן פלסטי, ואוכלים, מה קרה לכל הבריאות???
זה מה שעושה החומר המשמר וכדו' לאוכל הרגיל.

כמובן שחדר כושר מעולם לא הזיק לאף אחד...

• הוסף לסימניות
שמעתי שהדיאטה של חלי ממן טובה מאוד וידידותית לסביבה.
וכמובן שמון שכבר הזכירו אני מכירה המון שירדו ובגדול רק מכושר.
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
אני גם אחרי דיאטות חוזרות ונישנות.
המסקנות שלי הן כאלה:
דיאטת הלחמניות היא חביבה אבל קריזה לגמרי לאכול במשך כל היום, כל 3 שעות ארוחה. די מעצבן.
עשיתי את הדיאטה של רוחמה בספירת קלוריות וירדתי נהדר (20 ק"ג בשנה) גם אחרי שעזבתי המשכתי לשמור, וזה כיף כי אפשר לאכול מה שרוצים רק זה יורד מהמונה של סך הקלוריות היומי. אבל מה, לוקח הרבה זמן לראות את התוצאות.
הדיאטה האחרונה שעשיתי היא מיעל קריב HCG ללא תרסיס כמובן, ואז ירדתי הכי מהר, כל יום(!) עליתי על המשקל וכל יום ראיתי ירידה וזה דרבן אותי מאוד. היא דיאטה די מחמירה אבל תוך 40 יום אפשר לרדת 8-12 קילו וזה שווה.

• הוסף לסימניות
המסקנה הכי בסיסית היא שהכל מתחיל ונגמר ב'שכל'
פסיכולוגי לגמרי! הבעיה היא שקשה מאוד להפסיק לאכול כשמה שקורה שאם אתה לא עומד בזה
אתה 'סה"כ משמין קצת'...
עובדה, הדיאטה שירדתי בה הכי הרבה
היתה אחרי שסבלתי קשות מכאבי בטן נוראיים בעקבות חיידק ההליקובקטר
עשיתי דיאטה רפואית שנתנה לי נטורופתית, ידעתי שכל חריגה תעלה לי בכאב חזק אז לא היתה לי ברירה
וזה מאשש לחלוטין את המסקנה שלי שהכל מתחיל ונגמר בראש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוצי;1053366:
המסקנה הכי בסיסית היא שהכל מתחיל ונגמר ב'שכל'
פסיכולוגי לגמרי! הבעיה היא שקשה מאוד להפסיק לאכול כשמה שקורה שאם אתה לא עומד בזה
אתה 'סה"כ משמין קצת'...
עובדה, הדיאטה שירדתי בה הכי הרבה
היתה אחרי שסבלתי קשות מכאבי בטן נוראיים בעקבות חיידק ההליקובקטר
עשיתי דיאטה רפואית שנתנה לי נטורופתית, ידעתי שכל חריגה תעלה לי בכאב חזק אז לא היתה לי ברירה
וזה מאשש לחלוטין את המסקנה שלי שהכל מתחיל ונגמר בראש...

מצטרפת...
אחרי לידות ושומנים מצטברים, בניתי לעצמי תפריט נחמד שאני בטוח עומדת בו, פעם אמרו לי שהכל מתחיל בראש ובנאדם יודע מה טוב לו, זה מה שעשיתי!

אל תתעלפו, אבל לפני הלידה של הקטנה שלי היו לנו 2 חתונות וידעתי שאם לא אדאג למראה שלי-אז שה' ירחם...
עשיתי דיאטה שכללה בארוחת בוקר עוגת שמנת טובה (כן עוגת שמנת) וקפה עם סוכר.
בארוחת הצהריים אכלתי סלט ירקות ענק וביצה.
בארוחת ערב (אה, אצלנו אוכלים ת'בשרי בערב) אכלתי מכל המנות שהכנתי.

והעיקר-ירדתי (ולא עליתי כמתבקש בכזו תקופה) 10 ק"ג ונראיתי מקסים!

• הוסף לסימניות
מיניסיון בדיאטות הנ״ל :יעל קריה הלחמניות ושרה רז לא ירדתי כלום !ההפך עליתי.ושילמתי והיצירה במעקב והכל לחינם.יעל בעצמה אמרה לי שאנשים שאוכלים תמיד מסודר בלי סוכר בלי ממתקים,מאד קשה להם לרדת ובמיוחד לא עם הלחמניות כל 3 שעות שזה הרבה יותר ממה שאני רגילה לאכול בלי דיאטות!בקיצור לאנשים כאלה מתאים דיאטה הרבה יותר קשה כמו דיאטה ללא פחמימות בכלל ,ובזה אני פשוט לא מצליחה ,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1053473:
מיניסיון בדיאטות הנ״ל :יעל קריה הלחמניות ושרה רז לא ירדתי כלום !ההפך עליתי.ושילמתי והיצירה במעקב והכל לחינם.יעל בעצמה אמרה לי שאנשים שאוכלים תמיד מסודר בלי סוכר בלי ממתקים,מאד קשה להם לרדת ובמיוחד לא עם הלחמניות כל 3 שעות שזה הרבה יותר ממה שאני רגילה לאכול בלי דיאטות!בקיצור לאנשים כאלה מתאים דיאטה הרבה יותר קשה כמו דיאטה ללא פחמימות בכלל ,ובזה אני פשוט לא מצליחה ,

אנשים כאלו יכולה להיות להם בעיה אחרת שמונעת מהם לרדת,
כגון: סוג דגן לא מתאים (גם אם הם אוכלים רק מלא)
שימוש במלח ואכילה מרובת נתרן.
וכד'

בהתאמה אישית לכל אחד ספציפי.

בהכרות עם מקרה קרוב שברגע שהחליפו דגן, והורידו מלח הייתה ירידה דרסטית,
כמובן שיכולים להיות דברים נוספים שכל אחד צריך לבדוק בפני עצמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת