דיאטה דיאטת הקסם

• הוסף לסימניות
שמעתם על הדיאטה הזו?
מישהו ניסה אותה והצליח לרדת?
תני לי להגיד לך משהו
כמו שהקסם בא, ככה הוא מתנדף.
כדי להיות בריאים (ורזים לאורך זמן, אבל זה קשור גם לגנים) צריך לעבוד קשה
פתרונות הקסם למיניהם גם אם עובדים, הם זמניים. כשתפסיקי איתם הכול יחזור לך בגדול.

נכתב אחרי שיחות עם רופאים בנושא, ולא מהיכרות ספציפית עם קסם כזה או אחר

• הוסף לסימניות
לא מכיר את "דיאטת הקסם"...
אבל ברצינות: אין לדעתי שום דיאטה מהירה כזאת שבאמת עובדת, ולא משנה איך יקראו לה. ולו מהסיבה הפשוטה הזאת: אחרי שיגמרו ה 40/60 יום או החצי שנה, אם לא רכשת הרגלי אכילה נכונים ובריאים זה לא יעזור כמה ירדת, זה יעלה בחזרה כי עכשיו יש לך המון תאבון... גם שהם מבטיחים שינויי תזונה כאלו ואחרים - אני לא נותן בזה שום אמון.
הדבר היחיד שלדעתי עובד באמת ולאורך זמן, זה שינוי הרגלי האכילה לאכילה בריאה ומשביעה, ולא פחות חשוב - כושר, המון כושר.

• הוסף לסימניות
לא מכירה את הדיאטה הספציפית
אבל ממה שהם כותבים עלתה בי שאלה- נניח שמישהו יאכל לפי התפריט וההנחיות שלהם אבל לא יקח את טיפות הקסם, כמה שונה תהיה התוצאה?
אם אין הבדל משמעותי- אז הכל עניין של תזונה, ואין כאן שום קסם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מסכים עם כולם, אולי די עם כל הדיאטות עם השמות המפוצצים למיניהם שמנסים להוציא כסף מאנשים תמימים
יש דרכים נכונות לרזות ואין כאן המקום להאריך כיוון שהדברים ידועים(מקווה שכך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

מתפרסם פה קסם חדש,
לירוק למבחנה והופ מרזים
יש למישהו נסיון עם זה?

ואם זה טוב,
איפה אפשר לבצע אותו?
כמה עולה?

נשמח לכל מידע ..תודה מראש
בעקבות האשכול
אני מנסה לעשות סקר האם הייתם מעונינים שבמוסד של ילדכם יכנסו רק כאלו שמתחסנים לפי הוראות משרד הבריאות (כמובן שמי שאסור לו להתחסן בהוראת הרופאים יכנס רק מי שלא מחסנים למרות שלפי משרד הבריאות הם צריכים להתחסן לא ילמדו שם אלא במוסדות אחרים)
או שאתם מעונינים שהמצב ימשך כמו היום.
נא לענות רק על השאלה הזו בלי דיונים, להדיין אפשר באשכול שהבאתי בתחילת ההודעה או בכל אשכול אחר
שחקני הכדורגל שקיבלו קצבת נכות על בסיס מסמכים מזויפים ידרשו להחזיר מיליונים

פרשת הונאת הכדורגלנים: קצבאות הנכות שלהם יבוטלו​

הביטוח הלאומי הודיע כי 49 כדורגלנים, בהם שחקנים בליגת העל, יעמדו בפני ועדה רפואית חוזרת בעקבות חקירת החשדות לנכויות פיקטיביות. מי שיימצא שזייף את הנכות – ישלם מיליונים בחזרה​

49 שחקני כדורגל, בהם שחקנים בליגת העל, שנחקרו בחשד בפרשת ההונאה על נכויות פיקטיביות יעמדו בפני ועדה רפואית חוזרת וקצבאות הנכות שנקבעו להם יבוטלו. כך הודיע היום המוסד לביטוח לאומי.
בביטוח הלאומי הדגישו כי כל מי שיימצא שלקח כספים שלא כדין ייאלץ להחזיר את הכספים, סכומים המוערכים במיליוני שקלים.
בחודש מאי הפכה החקירה לגלויה על ידי חוקרי הביטוח הלאומי והיחידה לפשעים במרחב ציון במשטרה, שבה נעצרו שחקני כדורגל מליגת העל וליגות נוספות ואף עורכי דין. כעת עולה כי גם שופטי כדורגל ומבקרי שופטים נחקרו ואף הודו במיוחס להם.
3 מנהלי קבוצות נחקרו: הפועל באר שבע, בית"ר ירושלים והפועל חיפה – חלק מהכספים ששילם הביטוח הלאומי הועברו ישירות לקבוצה שהתחייבה להשיב את הכספים שנלקחו שלא כדין.
בקבוצה אחרת, גם היא בליגת העל – נמצא כי היא מעסיקה "רופא" שנכשל כמה פעמים בבחינות ההסמכה של משרד הבריאות והתחזה לרופא בקבוצה והנפיק אישורים רפואיים לשחקנים על מנת שיגישו אותם לביטוח הלאומי. חוקרי הביטוח הלאומי ויל"פ ציון מצאו שהוא עשה שימוש בחותמות של רופאים אחרים מוסמכים.
במסגרת החקירות הוטחו בפני שחקני הכדורגל התכתבויות שלהם עם עורך דין המצביעות על מודעות של חלקם לקשר השוחד בין עורך עורך הדין שמייצג אותם לבין הרופא.
באחת ההתכתבויות כתב עורך הדין לשחקן משפט כמו: "אם לא החרדים והערבים, אנחנו נפיל את הביטוח הלאומי" והשחקן השיב לו: "צודק".
בהתכתבות אחרת כתב עורך הדין: "עד שלא יהיו לו (לשחקן) שלושה בתים שביטוח לאומי שילם עליהם, אני לא עוצר. בעזרת השם, גם אצלך".
אני בהריון,
כבר מספר ימים במיטה כמעט בלי יכולת לקום אפילו לדברים בסיסיים.
אם אני קמה- מסתחררת/מתעלפת/נופלת.
עשיתי בדיקות מעבדה :

המוגלובין סביר (10.8)

IRON נמוך (31)

TRANSFERRIN גבוה (497)

FERRITIN נמוך (5.5)

ויטמין D נמוך (6)

הרופא טוען שאין מה לעשות חוץ מלקחת כדורי ברזל וויטמין D
תהליך שייקח לפחות חודש עד שארגיש שיפור.

השאלה שלי,
האם אין באמת לרפואה מה להציע?
נגזר עלי להחסיר חודש שלם מהעבודה?
להיות במיטה 24 שעות ביממה?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה