דיברו פה על שלוליות?

• הוסף לסימניות
אחותי בת ה12 צילמה את התמונה בחוג צילום. ביקשה שאעלה את התמונה לחו"ד.
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• IMG_0822[1].JPG
    2.9 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אם היא צילמה את זה מיוזמתה - יש לה ראיה מצויינת! אם אמרו להם לצלם ככה - זה לא מעיד הרבה

קומפוזיציה טובה, היה עדיף לפקס על הבנין המשתקף ולא על קו המים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;908831:
אם היא צילמה את זה מיוזמתה - יש לה ראיה מצויינת! אם אמרו להם לצלם ככה - זה לא מעיד הרבה

הם יצאו לצלם פוטרטים, והיא תפסה עוד כמה תמונות על הדרך.​

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;908831:
היה עדיף לפקס על הבנין המשתקף ולא על קו המים

נראה לי הגיוני לילדה בת 12 מצלמה בלי אפשרות פוקוס ידני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;908831:

תרשה לי לחלוק עליך הפוקוס על העלה (או מה שזה לא יהיה שם) מצויין . נותן קצת מיסותוריות מסקרנת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIRIBZ00;908827:
אחותי בת ה12 צילמה את התמונה בחוג צילום. ביקשה שאעלה את התמונה לחו"ד.
מה דעתכם?

בת 12??? וואו זו ממש ראיה מקסימה. מוכשרת לנושא!!

יש לך מתחרה רצינית...

כדאי לפתח לה את התחום. לא בציוד ובצד הטכני אלא במשימות צילום.

• הוסף לסימניות
ממש תמונה עם סיפור.
העלה הזה מרגיש לי כמו אוניה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;908882:
תרשה לי לחלוק עליך הפוקוס על העלה (או מה שזה לא יהיה שם) מצויין . נותן קצת מיסותוריות מסקרנת.

קודם כל אני לא מרשה לך. :eek::)

הפוקוס על העלה היה נחמד מאוד לולא לקח איתו כ״כ הרבה שטח מת בתמונה

(ותתחיל כבר להיות רציני, צילומי לילה הם לא ענין לעצלנים! אני מחכה לך לסבב צילומים)

• הוסף לסימניות
את יכולה קודם כל לתת לאחותך מדליה על כך שהצליחה ליצור תמונה שגדולי הפורום ידונו בה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;908937:
קודם כל אני לא מרשה לך. :eek::)

הפוקוס על העלה היה נחמד מאוד לולא לקח איתו כ״כ הרבה שטח מת בתמונה

(ותתחיל כבר להיות רציני, צילומי לילה הם לא ענין לעצלנים! אני מחכה לך לסבב צילומים)

זה שלולית !! לא מראה....
אם הייתי רוצה את המראה החד לא הייתי מחפש שלולית. המראה הלא מפוקוס הקצת מרוח של הבניין נותן לא את האפרוריות של החורף . והמון מסתוריות !! מה שלא יהיה בתמונה חדה של הבניין.

• הוסף לסימניות
אהבתי את ההשתקפות של השקיות שעפות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;909013:
זה שלולית !! לא מראה....
אם הייתי רוצה את המראה החד לא הייתי מחפש שלולית. המראה הלא מפוקוס הקצת מרוח של הבניין נותן לא את האפרוריות של החורף . והמון מסתוריות !! מה שלא יהיה בתמונה חדה של הבניין.

אתה יודע היטב שבניין דרך שלולית לא יהיה ממש חד.. תמיד ישאר אפקט המים.

אבל אני אניח לך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;908990:
את יכולה קודם כל לתת לאחותך מדליה על כך שהצליחה ליצור תמונה שגדולי הפורום ידונו בה.

הייתי אומר לתת לה מדליה על כך שהיא מזכירה לנו שלא מדובר בפורום צילומי זאטוטים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה