דיוואני רהיטים נתניה, מי יודע מי מכיר?

• הוסף לסימניות
קיבלנו הצעת מחיר לשלחן + 6 כיסאות,
נראה עדכני ויפה,
מחיר טוב,
איך האיכות ?
ואיך השירות?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
שאלה
משיטוט בגוגל נראה שיש שתי חנויות
האחת - ויטוריו דיוואני - בה יש מבצעים משתלמים
והשניה - דיבאני סנטר - שם אני רואה את הדברים היפים, והמחירים הרבה יותר יקרים (הייתי בחנות בנתניה)

אשמח לדעת מבעלי הנסיון דכאן האם שתי החנויות זו אותה סחורה/בעלים או שמדובר בחנויות שונות
ואם כן - אשמח לדעת באיזו מביניהן קניתם את הרהיט והאם את מרוצים ממנו

• חחח
Reactions: stk
  • הוסף לסימניות
שאלה
והשניה - דיבאני סנטר - שם אני רואה את הדברים היפים, והמחירים הרבה יותר יקרים (הייתי בחנות בנתניה)

אשמח לדעת מבעלי הנסיון דכאן האם שתי החנויות זו אותה סחורה/בעלים או שמדובר בחנויות שונות
אנחנו התבלבלנו גם
דיבאני סנטר זה רמה אחרת לגמרי.

• הוסף לסימניות
שאלה

קנינו בויטוריו דיוואני בנתניה

• הוסף לסימניות
קנינו שולחן שנפתח עם הגדלה אחת, הכסאות שחורים, בנתים חוץ מפרורים לא היה נקיון מעבר...
לגבי איכות המוצר לא חושבת שחכמה לדבר אחרי שלושה ארבעה חודשים המבחן הוא לאחר תקופה ארוכה
מבחינת יופי של שולחן נראה ממש יפה.

אני קניתי בדיוואני לפני חצי שנה , פינת אוכל + 6 כסאות וספה(הספה מתצוגה..)
אני מאד מרוצה , השולחן לא כבד מידי ולא קל מידי , הפתיחה שלו קלה .
הכסאות קטיפה שחורים ומתנקים די בקלות.

כנל
קנינו שולחן + 6 כיסאות
הגיע יפהפה
תמורה מושלמת למחיר
סליחה על ההקפצה,
אתם עדיין מרוצים?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
אתם עדיין מרוצים?
הייתי אצלם בסבב של סקר שוק בזמנו כשחיפשתי.
בסוף עשיתי ברהיטי מנס דקור בחולון. התמורה הייתה טובה בהרבה מדיוואני, הרבה יותר אפשרויות עיצוב ושינוי לפי צרכי הלקוח. מרוצה מאד!

• הוסף לסימניות
הריהוט שלהם לא באמת איכותי
יש לי שולחן וכסאות שנה וחצי, כל המסגרת של השולחן מתקלפת, הכסאות מתנדנדים ונפלו מהם ברגים, המסגרת הפנימית של השולחן הייתה לא משוייפת ועשתה שפשוף על הכסאות המרופדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה