דרוש מידע דיווח בידוד למשרד הבריאות---דחוף!!

• הוסף לסימניות
היום התקשרו אלי ואמרו לי שאני צריכה להיכנס לבידוד.
אני ידעתי על הבידוד הזה כי זה תלמידה שלי חולה. בגלל שהיתי בשיעור עם מסכה ולא היתי ברדיוס של 2 מטר מהחולה אני לא ממש שומרת את הבידוד.
השאלה שלי היא עם לדווח על הבידוד כבר מלפני כמה ימים או רק מהיום.
יש מצב שהם יעשו איכון לטלפון שלי על אתמול ושילשום? ויראו שלא שמרתי בידוד

• הוסף לסימניות
ואז?
מה אין שום סיכוי בעולם שילד לקח לך את הנייד?
הם לא רצים יותר מידי אחורה...וזה משרד הבריאות...לא משטרה...
מה שכן, אף פעם אל תהיי בטוחה שאין סיכוי בעולם שלא נדבקת... מניסיון....

• הוסף לסימניות
היום התקשרו אלי ואמרו לי שאני צריכה להיכנס לבידוד.
אני ידעתי על הבידוד הזה כי זה תלמידה שלי חולה. בגלל שהיתי בשיעור עם מסכה ולא היתי ברדיוס של 2 מטר מהחולה אני לא ממש שומרת את הבידוד.
השאלה שלי היא עם לדווח על הבידוד כבר מלפני כמה ימים או רק מהיום.
יש מצב שהם יעשו איכון לטלפון שלי על אתמול ושילשום? ויראו שלא שמרתי בידוד
אין מה לחשוש מהם, הם לא בודקים סתם איכון.

• הוסף לסימניות
בניגוד למה שמציירים בתקשורת
האיכון הוא לא כלי מעקב לראות איפה הסתובבת ומתי
הם בודקים מי היה בכמה ימים אחרונים בקרבת הטלפון של החולה וזהו
הם לא בודקים איפה אותו אחד הסתובב בימים שאח"כ וגם לא עוקבים לראות האם הבנאדם שומר על הבידוד

• הוסף לסימניות
שווה לך לדווח.
מקבלים משכורת מלאה על ימי הבדוד ולא יורד מימי מחלה (רק יום אחד או יומיים לא בטוחה)
הם לא יבדקו אחורה אם שמרת בידוד ומקסימום תגידי שילד לקח את הטלפון.
אבל את תרוויחי תשלום מלא ללא הורדת ימי מחלה.
(מנסיוני כמורה. שהיתי בבידוד מדווח פעמיים וכך היה. מורות שלא דווחו למשרד הבריאות ירד להן ימי מחלה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה