דיווח למע"מ- תשלום לפרילנסר

• הוסף לסימניות
ברשותי עסק פטור ואני רוצה להעסיק פרילנסרית כמורה תמורת קבלות ולא בתלוש
נאמר לי שאני צריכה לדווח למע"מ בתיק ניכויים
בפנקס נכויים שלי (שהוצאתי לצורך דיווח על תשלום שכירות)
יש לי אפשרות לדווח רק על "ניכויים שלא ממשכורת" (שאר השורות מושחרות)
האם שם אני אמורה לדווח על התשלום לעובדת או בשורה אחרת?
האם אני צריכה לדווח למע"מ על זה שאני מעסיקה עובדת
תודה מראש

• הוסף לסימניות
ברשותי עסק פטור ואני רוצה להעסיק פרילנסרית כמורה תמורת קבלות ולא בתלוש
נאמר לי שאני צריכה לדווח למע"מ בתיק ניכויים
הדיווח הוא למס הכנסה, לא למע"מ. אין כל קשר בין מע"מ לניכויים.

בפנקס נכויים שלי (שהוצאתי לצורך דיווח על תשלום שכירות)
יש לי אפשרות לדווח רק על "ניכויים שלא ממשכורת" (שאר השורות מושחרות)
האם שם אני אמורה לדווח על התשלום לעובדת או בשורה אחרת?
כן, הדיווח הוא בשדה 06 בטופס - ניכויים שלא ממשכורת.

האם אני צריכה לדווח למע"מ על זה שאני מעסיקה עובדת
לדבריך היא אינה עובדת אלא פרילנסית, כך שאין צורך לדווח למס הכנסה על העסקת עובד.

• הוסף לסימניות
על איזה דיווח מדובר?
מע"מ עבור הפרילנס? או ניכוי מ"ה במקור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה