דיווח על הודעה חשודה במייל

• הוסף לסימניות
אולי כאן תוכלו לעזור לי...
החל מאתמול, חלק מהאנשים שאני שולחת להם הודעות עם קובץ וורד מצורף - מקבלים ממני הודעה בצרוף אזהרה כזו:
היזהר מההודעה הזו. היא מכילה תוכן שמשמש בדרך כלל לגניבת מידע אישי. מידע נוסף
דווח על ההודעה החשודה הזו
התעלם, אני נותן אמון בהודעה

מה עושים?
איך מבטלים את זה?
כשאני שולחת למייל של או קי מייל זה בכלל מחזיר לי את ההודעה שלי חזרה...

• הוסף לסימניות
אולי יש לך איזה וירוס במחשב תריץ Malwarebytes

• הוסף לסימניות
איך את שולחת את ההודעות?
גימייל, אאוטלוק?

• הוסף לסימניות
גימייל
אולי זה באמת וירוס. כי גם מהמייל הנוסף שלי כך...

הרצתי את תוכנת האנטי וירוס והכל בסדר.
יש מה לעשות?
אנשים חוששים לפתוח את ההודעות שלי..

• הוסף לסימניות
ובמחשב אחר מאותו חשבון מייל זה גם?

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי.
אוכל לנסות מחר במשרד.

• הוסף לסימניות
אולי סתם יש לך פקודות מאקרו מאוכסנות בקובץ ולכן ג'ימייל כועס עליך? (במקרה כזה אנטי וירוס לא יעזור כי זה תקני).

• הוסף לסימניות
מה זה פקודת מאקרו?
איך זה נהיה ומה עלי לעשות כדי לבטל את זה?

• הוסף לסימניות
תבדקי אם יש פקודת מאקרו על ידי שתשלחי קובץ שלא נגעת בו מלפני שהתחילו הבעיות.

• הוסף לסימניות
שלחתי קובץ ישן ולא הופיעה האזהרה.

• הוסף לסימניות
אז RCpro צודק.
יש לך איזה תוסף לאופיס ששמת, סוג של להפוך קבצים לPDF , לנקד טקסט, תוכנה של המדפסת שאיכשהו נכנסה לתוך האופיס, תחשבי ממתי התחילה הבעיה ומה התקנת מאז. (אפילו דברים שלא נראה לך שקשורים לאופיס, אם אין לך משהו אחר שאת חושבת)

• הוסף לסימניות
לא מבין בוורד, יש פורום לאופיס.. שם יש מומחים
אבל:
לפתוח את הקובץ בוורד, לעשות Alt+F8, אמורה להיפתח רשימת המאקרוים. לראות אם יש מאקרו מאוכסן בקובץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1715078:
אז פרסומון צודק.
יש לך איזה תוסף לאופיס ששמת, סוג של להפוך קבצים לPDF , לנקד טקסט, תוכנה של המדפסת שאיכשהו נכנסה לתוך האופיס, תחשבי ממתי התחילה הבעיה ומה התקנת מאז. (אפילו דברים שלא נראה לך שקשורים לאופיס, אם אין לך משהו אחר שאת חושבת)
כן, אבל התוספים אמורים לשבת בתוך הnormal.dot, אני מניח שלא את הקובץ הזה היא שולחת... איך נכנס לה מאקרו לתוך קובץ וורד רגיל?

מה קורה אם את מייצרת עכשיו קובץ חדש ושולחת?

• הוסף לסימניות
מי שקרא לי פרסומון שיעמוד בפינה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;1715080:
לא מבין בוורד, יש פורום לאופיס.. שם יש מומחים
אבל:
לפתוח את הקובץ בוורד, לעשות Alt+F8, אמורה להיפתח רשימת המאקרוים. לראות אם יש מאקרו מאוכסן בקובץ.

אין מאקרו מאוכסן בקובץ.

יצרתי קובץ חדש ושלחתי - התקבלה האזהרה.

קבצים ישנים שאני שולחת - לפעמים כן ולפעמים לא.

הרצתי את סריקת האיומים - לא נראה שזיהה משהו.

• הוסף לסימניות
אולי עוד מישהו? אני לא מצליחה לעבוד כך...
או קי מייל דוחה את ההודעות שלי (רק את אלה עם קובץ וורד מצורף)...

הפכתי מסמך לוורד 97 והצלחתי לשלוח.
אין וירוסים על המחשב. לא התקנתי שום תוסף ולא הצלחתי לשלוח גם מדפדפן אחר.
מה כן?

• הוסף לסימניות
טוב.
בדקתי במחשב אחר והמייל תקין.
הבעיה במחשב שלי.
מה עושים?
מישהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
בדקת את הקובץ ששלחת מעצמך, העתקת על דיסק, עברת למחשב אחר ושלחת משם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה