כללי דיון או אולי פריקת רגשות?.. :)

• הוסף לסימניות
אולי פריקת רגשות ... אבל הייתי רוצה לשמוע מאלו מכם את דעתכם,
הרי אנחנו נמצאים פחות או יותר באותה סירה
ועוברים מדי פעם חוויות זהות בתחום זהה..

אז ככה:
לקוח פנה אלי לצורך מיתוג לעסק חדש.
יצרתי לו לוגו, וב"ה היה מרוצה עד הגג.
ישר לאחר ששלחתי לו את הלוגו (עדיין בקובץ JPEG) להתרשמות,
הוא פנה למקומון בעירו וברר עלויות פרסום לשבוע זה. הם הציעו לו פרסומת+עיצוב המודעה חינם..
אז לא ידעתי מכל הסיפור הזה עדיין..)
והוא... כרוב בני האדם, אם יש חינם למה לא?!
אז הוא פירסם. (כן, ושלח להם את הלוגו ב JPEG) ואז לאחר שבוע הוא שלח לי לראות את המודעה שלו
חשכו עיני!!!! (חבל שלא יכולתי להראות לכם!)
כל השפה שבניתי, הערכים ששידרתי הלכו..... מודעה חובננית בעליל.. עם לוגו מפוקסל בענק, בקיצור זוועה..
אך הבעיה הנוספת היא שהם הציעו לו להדפיס כמות פלאיירים במחיר זול.. והוא הלך על זה.

לאחר כמה ימים הוא פונה אלי, שהוא עשה טעות והוא רוצה ממני מודעה לתיקון הטעות..
אז בשבוע לאחר מכן, פרסמנו מודעה יוקרתית ולאחר שבוע שוב.. והיה מרוצה ואמר שהוא לא חוזר על הטעות ההיא..
אז חשבתי לעצמי שיתכן ותיקנו את שהיה.
תקופה עברה וקיבלתי "מגנט" ממי?.. מאותו לקוח. שוב הצעה מפתה מבית הדפוס.
עיצוב? מה אגיד, ממש "מעורר השראה" והפעם אפילו בפונט ברירת מחדל של אדובי.....

מוכר לכם סיפור כזה? מתסכל, לא?!
אז מצד אחד אמרתי לעצמי, נו בעיה שלו.
אבל מה? שעוד שבוע יחזור אלי ששוב אתקן ושוב יהרוס וחוזר חלילה?..
אם הרס כזה אפילו אם היה פונה אלי לעיצוב מגנט בחינם הייתי נותנת לו, העיקר שלא יהרוס לי את השם והעבודה........

אולי זה פריקת רגשות.. אבל אולי יש לכם רעיונות איך לעבוד עם סוג האנשים הללו?
סיפורים וחוויות דומות משלכם? שיועילו לכולנו.....

אגב, תודה שקראתם עד כאן :) זה עזר לי לפרוק ;)

• הוסף לסימניות
בתי דפוס שהורסים עיצובים, גם אם שמים קרופ מארקס ואומרים להם לא לגעת, בסופו של יום אין ערובה לאף אחד.
יקל מעליך אם - עכ"פ בלקוחות מועדים לפורענות כזאת - תוצאי כל דבר להתרשמות עם סימן מים. אני מוציא קבצים כאלה או עם סימן מים או בשם הקובץ כותב לא באיכות דפוס ומשהו אי שם אמור להבין את הרמז...
כמו כן - לא על כל עבודה חותמים אין מה לעשות, ואין בזה כל רע. יש את העיצוב שלנו ומה שאנחנו נותנים, ויש מה שהלקוח מקבל. לא תמיד זה אותו דבר.
בכנס קפה עוגה ופלאג שהתקיים לא מזמן, אחד המרצים הביא דוגמא למשהו שרצה שיעשו לו ספר בטיימס ניו רומן, ואותו מרצה אמר מיד בתוך כדי דיבור אני יודע שיש כאן כאלה שלא יעשו לו את זה...
וזה נכון ויש גישות לכאן ולכאן וגם כמו כל עצמאי יש זמנים לכאן ולכאן.
סוף דבר - אין לי מילה אחרת מהגיד על המקרה הזה שזה פשוט:
טבעי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה