דרוש מידע דיון איזה סוגי סרטונים היית רוצה להראות לילדים?

• הוסף לסימניות
אני יוצרת סרטונים לילדים, וכרגע בעיצומה של בניית אתר חדש.
אשמח ממש לעזרתכם🙏🏼

אני מתלבטת אילו תכנים לשלב בשלבים הראשונים, ורוצה לשמוע מכם שמכירים הכי טוב את הצרכים והתחומים שמעניינים את הילדים.

איזה סוגי סרטונים הייתן רוצות להראות להם?
🔹 תכנים לימודיים – כמו אנגלית, לוח הכפל, אותיות א'-ב'
🔹 תכנים להרחבת הידע – חיות, גאוגרפיה, הכרת העולם

וכמובן אם יש לכם בקשות נוספות אשמח לשמוע..

בעתיד אני מתכננת לשלב את הכול, אבל כרגע חשוב לי להתחיל עם מה שהכי רלוונטי עבורכן ועבור הילדים.
תודה מראש על השיתוף והעזרה 💛

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם דעתי תעזור כי את כבר עוסקת בזה אבל אני שואפת להראות לילדים שלי כמה שפחות מסך.

אם את כן עושה סרטונים לילדים, אז יש כמה דברים שלדעתי חשובים מאוד, לבריאות הנפשית והרוחנית שלהם.
* שוטים ארוכים ורגועים בלי קאטים כל רגע. מעברים קצרים מידי גורמים לירידה בטווח הקשב של הילדים וכך יקשה עליהם להתרכז ממושכות בדברים אחרים.
* אנימציות כמה שפחות מוגזמות, לא לעוות לדמויות את המראה או את הקול. כמה שיותר טבעי ודומה למציאות יותר טוב.
* מסרים, גם אם הם עקיפים, נכונים. ילדים מאוד אוהבים לחקות ולצטט מסרטים/סיפורים אז לדקדק מאוד בכל משפט שנאמר, ובכל דבר שמציגים ולהכניס מהצד כמה שיותר דברים טובים וערכיים.
*לכוון את הילדים לפעולה ולא להתמכרות. סרטון שנגמר בהמלצה לפעולה כלשהי, ולא בהזמנה לסרטון הבא, יעודד את הילדים לעשות משהו מעשי בעולם האמיתי עם הידע או התובנה שרכשו ולא להמשיך לצפות עד אין קץ.

• הוסף לסימניות
תודה על הנקודות החשובות

• הוסף לסימניות
יישר כוח
מצטרף למה שכתבה @רבקהנ נקודות באמת חשובות
ומוסיף נקודה של הדגשה על מידות טובות זה יוסיף הרבה אצל ילדים
ולדבר בצורה מותאמת ובוגרת (יחסית לגיל כמובן) לפעמים הדיבור מהסרטים / סרטונים בצורה ילדותית וילדים צופים כי זה מה שיש להם,

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם דעתי תעזור כי את כבר עוסקת בזה אבל אני שואפת להראות לילדים שלי כמה שפחות מסך.

אם את כן עושה סרטונים לילדים, אז יש כמה דברים שלדעתי חשובים מאוד, לבריאות הנפשית והרוחנית שלהם.
* שוטים ארוכים ורגועים בלי קאטים כל רגע. מעברים קצרים מידי גורמים לירידה בטווח הקשב של הילדים וכך יקשה עליהם להתרכז ממושכות בדברים אחרים.
* אנימציות כמה שפחות מוגזמות, לא לעוות לדמויות את המראה או את הקול. כמה שיותר טבעי ודומה למציאות יותר טוב.
* מסרים, גם אם הם עקיפים, נכונים. ילדים מאוד אוהבים לחקות ולצטט מסרטים/סיפורים אז לדקדק מאוד בכל משפט שנאמר, ובכל דבר שמציגים ולהכניס מהצד כמה שיותר דברים טובים וערכיים.
*לכוון את הילדים לפעולה ולא להתמכרות. סרטון שנגמר בהמלצה לפעולה כלשהי, ולא בהזמנה לסרטון הבא, יעודד את הילדים לעשות משהו מעשי בעולם האמיתי עם הידע או התובנה שרכשו ולא להמשיך לצפות עד אין קץ.
מסכימה עם כל מילה!!!
מוסיפה שילדים מאוד אוהבים חיות וכלי תחבורה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טבע חיות וכו..
בצורה חינוכית ומלמדת,
בלי מנגינות מוזרות או דברים משונים.
כמה שיותר נקי וטהור.

• הוסף לסימניות
הרחבת הידע.

לדעתי הכי חשוב (מלבד הנקודות של תכנים איכותיים ונקיים וכו) שלא יהיה זלזול באינטלגנציה של הצופים, גם אם הם ילדים. שיהיה עשוי בצורה איכותית, הגיונית, אינטלגנטית ואמינה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם זה מאד עוזר ההכוונה שלכם

• הוסף לסימניות
בתור אחת שעוסקת בהוראה
חסר הרבה סרטני טבע לפי שיעורים
פשוט לקחת ספרי טבע שנלמדים בביתי ספר ולפי זה לעשות כמו דבורה, נמלה וכ'
נ.ב לפני שאתם כועסים שמראים סרטנים בבית ספר אני עובדת בחינוך מיוחד..
לדעתי יהיה לזה הרבה ביקוש במוסדות
תודה לך
ובהצלחה
לילדים שלי במקרי חירום זה בעיקר סיפורים עם מסר...

• הוסף לסימניות
סרטונים באנגלית פשוטה ומדוברת!!!
לדעתי זה יהיה מבוקש מאד, השאלה לאיזה גיל---
כי למורות ליסודי גבוה (ו-ח) ולתיכונים, זה ממש ממש יועיל
(אני מדברת מניסיון של מישהי שמחפשת בדיוק את זה...)

• הוסף לסימניות
סרטונים באנגלית פשוטה ומדוברת!!!
לדעתי זה יהיה מבוקש מאד, השאלה לאיזה גיל---
כי למורות ליסודי גבוה (ו-ח) ולתיכונים, זה ממש ממש יועיל
(אני מדברת מניסיון של מישהי שמחפשת בדיוק את זה...)
אני אשמח לשמוע , את יכולה לתת לי דוגמא?
יותר דו שיח? שירים? סיפור?

• הוסף לסימניות
דו שיח נשמע לי הכי טוב
סיפורים עם פאנצ' ליין חזק שימשוך תשומת לב עד הסוף....
(לשירים יש קליפים)

מעניין אותי לשמוע יותר פרטים על מה שאת יוצרת, יש לך אפשרות לפנות אלי בפרטי?

• הוסף לסימניות
אותי היה מעניין להראות לילדים שלי סרטונים שמלמדים עם גוף האדם, מערכת העיכול, בריאות הגוף וכדומה.
למשל- ללמוד בצורה ממחישה וחוויתית איך הגוף מגיב אחרי שאוכלים סוכריות- שהסוכר מתפשט בגוף, מה מופרש לדם, מה לא מתעכל, איך זה משפיע על קשב וכד'.
איך שינה בזמן / נשימות/ אוכל בריא/ קריאה נכונה משפיעים על הגוף ועוד.
וסתם ככה, הכרות כללית עם השלד, אברי הגוף..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה