תח"צ דיון בכנסת ברפורמת דרך שווה

• הוסף לסימניות
מתוכנן דיון בתאריך 23.2.26 לגבי היעילות של רפורמת דרך שווה
הבקשה לדיון הוגשה על ידי ח"כ מירב בן ארי, והצטרף עליה ח"כ הרב יצחק פינדרוס

קבצים מצורפים

• 25_as_11453685.docx
    KB 28.8 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
מתוכנן דיון בתאריך 23.2.26 לגבי היעילות של רפורמת דרך שווה
הבקשה לדיון הוגשה על ידי ח"כ מירב בן ארי, והצטרף עליה ח"כ הרב יצחק פינדרוס
לפי המסמך זה רק קריאת תיגר על הצדק התחבורתי של רגב, לא על דרך שווה.

• הוסף לסימניות
לפי המסמך זה רק קריאת תיגר על הצדק התחבורתי של רגב, לא על דרך שווה.
צודק.
אם כי מעולם לא ייחסתי חשיבות לרפורמה המכונה צדק תחבורתי.
אישית אני חושב שמדובר בצעד מאוד נכון
כי אחרי שמיכאלי דאגה שהשירות יתדרדר, לפחות רגב דאגה שחלק ישלמו על התוצאה הגרועה הזאת מחיר נמוך.

• הוסף לסימניות
צודק.
אם כי מעולם לא ייחסתי חשיבות לרפורמה המכונה צדק תחבורתי.
אישית אני חושב שמדובר בצעד מאוד נכון
כי אחרי שמיכאלי דאגה שהשירות יתדרדר, לפחות רגב דאגה שחלק ישלמו על התוצאה הגרועה הזאת מחיר נמוך.
בדיוק, וזה מה שרמזתי בהודעה הקודמת שמפריע לי. מגישי הדיון בבורותם תולים בצדק התחבורתי את הבעיות וההתייקרות (נכון חלקית) ומבחינת מירב בן ארי - וודאי שמה שמיכאלי עשתה הוא טוב, לא?

• הוסף לסימניות
בדיוק, וזה מה שרמזתי בהודעה הקודמת שמפריע לי. מגישי הדיון בבורותם תולים בצדק התחבורתי את הבעיות וההתייקרות (נכון חלקית) ומבחינת מירב בן ארי - וודאי שמה שמיכאלי עשתה הוא טוב, לא?
אני לא רואה שיש ח"כ מספיק אמיץ, ובמיוחד לא כשהבחירות בפתח, שיבוא ויגיד, נבקש מהנוסעים שישלמו יותר, ונקווה שהשירות ישתפר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה