נכתב ע"י חיוכון;825376:השורה המסיימת בהודעתך חיונית וחשובה.
לא כל תמונה שיש בה ניגודים עונה על האתגר.
שימו לב !!
מחילה, אבל לא הבנתי את הקשר בין מה שכתבתי למה שהגבת.נכתב ע"י tamiro;825387:אבל זה מנוגד לכללים
אז אולי אפשר להעלות צילום מסך לאתגר
נכתב ע"י יאיר;825693:אולי בנושא הזה רצוי שכל אחד שמעלה תמונה יכתוב מה הנגודיות בה:
א. אתגר זה לא חידון.
ב. כאשר צריך להגדיר נושא מדויק זה עוזר לבחור את התמונה המתאימה ביותר.
מה דעתכם?
נכתב ע"י שירה פרידמן;825866:חיוכון זה נאמר בנימה צינית משהו, אם אני לא טועה...![]()
נכתב ע"י שבי שיינפלד;825907:מה שאומר, שתמונות שצולמו בביתית בכלל לא בדיון....
לא ככה?
מתנגד לגמרי.נכתב ע"י שבי שיינפלד;825907:מה שאומר, שתמונות שצולמו בביתית בכלל לא בדיון....
לא ככה?
זה אמנם נכון, אבל כאן יש ענין מעבר לזה.נכתב ע"י כדרלעמר;825928:למה? מצלמה ביתית בהחלט מוגבלת, אבל ביד הנכונה לפעמים ישנן תוצאות נהדרות!
היכולת של המצלמה היא ה00000 הצלם הוא הספרה שלפני.
וואו - אין מה להשוות.נכתב ע"י ליבי עיצוב;826634:טוב היות וקיבלתי כמה הערות בונות מהסוג הזה ששיבחו את הרעיון שנעלב מהביצוע, החלטתי לעשות משהו בעניין (וממש לא כדי לזכות אלא כדי לא לחנוק את הרעיון הנחמד), לצלם מחדש ולהעלות לאחר קבלת אישור הצלם דוד דנברג כפי שהוא הציע למי שמתלבט, קיבלתי ממנו הצעות לשיפור ולא האמנתי שאוציא בסוף משהו טוב אבל אני מזמינה לעיין בהודעה שערכתי איך יצא לי.
אני רוצה להגיד שזה מדגיש כמה חשיבות ותועלת יש להערות בונות שנאמרות נכון וכדי לעזור!
צילום זה תחום מרתק והלוואי שאוכל ללמוד אותו מתישהו
נכתב ע"י יאיר;826843:אני לא צלמת
יעל
רעיון התמונה מקסים וביצוע הצילום מבחינת זווית התאורה והצילום מצוייןנכתב ע"י יאיר;826843:הפעם האתגר מאוד נתן לי רצון לנסות...
אני לא צלמת ואין לי את המיכשור המתאים וניסיתי בתנאים הביתיים להוציא תמונה.
אמנם, אין בתמונה איזה רעיון מוסתר וכד' כי יותר רציתי להתמקד בזוית הצילום, התאורה וכו'
אני צופה המון בפרום הצילום כדי ללמוד, נראה לי כי הצלחתי להוציא משהו בתמונה, בכל אופן וודאי יותר ממה שהייתי מצלמת פעם.
אשמח לשמוע דעתכם על התמונה, למי שיש רעיון איך להוסיף שיפורים ויש לו כח לכתוב לי אני ישמח מאוד.
יעל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים